NAGRADNJAČA

Tko je osvojio novi album Whitney Houston

08.09.2009 u 10:14

Bionic
Reading

Whitney Houston vratila se na glazbenu scenu dugo očekivanim albumom 'I Look To You', koji se može kupiti od 1. rujna. Tportal.hr poklanja najsretnijem čitatelju jedan primjerak tog albuma

'I Look To You' je sedmi Whitneyin studijski album, sa 11 novih pjesama, a najavile su ga naslovna pjesma 'I Look To You' i službeni singl 'Million Dollar Bill'.

'Million Dollar Bill' producirali su i skladali Alicia Keys i Swizz Beatz. To je jedna od najbržih pjesama koje je Whitney ikada snimila, dok su ostale pjesme bliže slavnim baladama i soulu koji su je odavno proslavili.

Na albumu su, osim spomenutog dvojca, sudjelovali i R. Kelly koji je napisao dvije pjesme i Akon, koji je s Whitney zapjevao na pjesmi koju je i producirao 'Like I Never Felt'.

Debitantski album tamnopute pjevačice osebujnoga glasa izišao je davne 1985. godine, a otada je prodala više od 170 milijuna albuma, singlova i video materijala. Osvojila je ukupno 411 nagrada i ušla u 'Guinnessovu knjigu rekorda' kao najnagrađivanija pjevačica svih vremena. Ponosna je vlasnica šest nagrada Grammy, dviju nagrada Emmy, 23 nagrade American Music i 16 nagrada Billboard Music.

Album je osvojila Ena Petrić. Nagradu šaljemo poštom na kućnu adresu.