OBITELJSKA IDILA

Ovako Beyonce demantira glasine o razvodu

25.08.2014 u 10:26

Beyonce na MTV VMA 2014

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Usprkos nagađanjima da se razvodi najpoznatiji glazbeni par današnjice, Beyonce i Jay-Z demantirali su to na najbolji mogući način - na pozornici ovogodišnje dodjele MTV VMA

Beyonce su se u jednom trenutku pridružili suprug Jay-Z i kćerkica Blue Ivy, pa je tako slavna glazbenica indirektno negirala navode o razvodu koji kruže već mjesecima.

Pjevačica je iznenadila i oduševila fanove širom svijeta revolucionarnim objavljivanjem istoimenog vizualnog albuma krajem prošle godine - bila je na vrhu s nevjerojatnih osam nominacija, uključujući onu za video godine, najbolji ženski video i najbolju koreografiju, a okitila se prestižnom nagradom Vanguard te nagradom za najbolju suradnju (Beyonce feat. Jay Z 'Drunk In Love') te dvjema nagradama za spot 'Pretty Hurts'.

Queen B je održala maratonski nastup koji se sastojao od čak 14 pjesama, redom: 'Mine', 'Haunted/Pretty Hurts', 'Haunted', 'No Angel', 'Jealous', 'Blow', 'Drunk In Love', 'Rocket', 'Partition', 'Superpower', 'Flawless', 'Yonce', 'Blue' i 'XO'.

Naravno, Queen B je zadivila svojom pojavom, a svi su se raznježili kad su vidjeli preslatku Blue Ivy kako pleše uz mamine hitove.

Evo kako je to izgledalo sinoć: