NAGRADNJAČA

Bajaga i Instruktori u Aurori

22.08.2014 u 11:02

Bionic
Reading

Bajaga i Instruktori gostuju 23. kolovoza u primoštenskoj Aurori, a ovo je prvi koncert na Jadranu na kojem će se promovirati njihov posljednji album 'Daljina, dim i prašina'. Ujedno, Bajaga je sa svojim bendom na turneji na kojoj se prezentira tridesetogodišnja uspješna karijeru s nizom antologijskih pjesama.

Da se u Primoštenu sprema vrhunski spektakl ove subote potvrdjuje i činjenica da je Bajaga s Instruktorima nastupio prije sedam dana na beogradskom Beer festu pred 70.000 gledatelja. Koncert počinje u nešto ranijem terminu (ponoć), pa se mole ljubitelji da dođu ranije.

'Mi se i dalje kao klinci radujemo svakom novom nastupu, gradu, publici. Nema mjesta di nismo svirali i baš se veselimo ovom nastupu u Primoštenu i Aurori. Granica nema dok god uživamo u ovome što radimo, a izgleda da će to biti još dugo', kaže Bajaga koji sa Instruktorima slavi trideset godina rada' te još ističe: 'Za ovih trideset godina smo prošli razne stvari, i imam sreću da su mi sve ostale u lijepom sjećanju, ali opet se najviše radujem razdoblju koji tek dolazi'.

Za dolazak u Auroru najbolje pozivnica su Bajagine pjesme kao što su 'Lepa Janja', '220', 'Poljubi me', 'Vesela pesma', 'Tišina', 'Kad hodaš', 'Život je nekad siv, nekad žut', 'Zažmuri'... a s novog albuma njegovim poklonicima je najbolje legla 'Ako treba da je kraj'.

Dakle kad znate opus Bajage i Instruktora najbolje je da odete do Aurore i da uživate u nastupu jednog od najboljih bendova u regiji. Ulaznice za ovaj po mnogočemu specijalan koncert Bajage i Instruktora možete kupiti pretprodaji po cijeni od 75 kn u sustavu Adriaticket i Eventim.

Tportal.hr svojim čitateljima poklanja 2x2 ulaznice!

Imena dobitnika objavit ćemo u petak, 22. kolovoza.

Po dvije ulaznice su osvojili:

Ivana Jureškin
Antonija Tare Mimica