UOČI PULSKOG KONCERTA

Joss Stone zasvirala s tamburašima i uživala u ribljim specijalitetima

01.08.2014 u 12:45

Bionic
Reading

Soul diva Joss Stone koja će danas nastupiti u pulskoj Areni dan ranije stigla je u Pulu gdje je uživala u jam sessionu s tamburašima i večeri u poznatom pulskom restoranu

Poznata britanska pjevačica i kantautorica te dobitnica Grammyja - Joss Stone svojim je talentom stvorila reputaciju svjetski poznate glazbenice s više od 12 milijuna prodanih albuma. Ove godine, sa samo 26 godina, postavila si je poprilično visok cilj – krenuti na turneju pod nazivom Total World Tour i održati koncert u gotovo 200 zemalja!

'Moja misija je istražiti i shvatiti univerzalni jezik glazbe u svakoj zemlji na ovom planetu', izjavila je Joss na početku svoje turneje. Upravo iz tog razloga jučer je održala
jam session s tamburašima u Areni, koji su je razveselili tamburaškim glazbenim stilom i umijećem, a navečer se sa svojim bendom uputila ka poznatom pulskom restoranu Ribarska koliba. U restoranu je vladala ugodna i opuštena atmosfera. Glazbenica i njen bend uživali su u domaćim ribljim specijalitetima, Ožujskom pivu i likeru Teraninu. Muški dio ekipe isprobao je i domaću šljivovicu.

Pulsku Arenu večeras će ispunit će magičan glas ove dive, koji će sve posjetitelje vratiti u davnu prošlost soula. Jossina energija i pokreti koji žive glazbu, povijesni ugođaj Arene i mirisi ljeta idealna su kombinacija za koncert koji će se dugo pamtiti. Napokon smo dočekali lijepo vrijeme, a prema prognozi očekuje nas divna ljetna noć, kao stvorena za koncert u pulskoj Areni.

Ne propustite ovaj ljetni spektakl i osigurajte svoje ulaznice koje je po cijeni od 253 kune moguće kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima i naeventim.hrte na blagajni Arene u Puli.

345052,344651,343067,335820