U DUBROVNIKU

Petar Dundov novo ime elektronskog serijala 'Lost In A Moment'

21.07.2014 u 11:39

Bionic
Reading

'Lost In A Moment' je međunarodni serijal događaja elektroničke glazbe koji se održava diljem svijeta na jedinstvenim lokacijama na otvorenom, gdje se predstavlja najbolje od Innervisions etikete i lokalne glazbene scene. Ovogodišnje izdanje prvi put će se održati u Hrvatskoj u nedjelju, 27. srpnja od 18 sati, u dubrovačkom parku Orsula koji svojom ljepotom i okruženjem ostavlja bez daha te čini izvrsnu lokaciju za izgubiti se u glazbi i energiji koju nosi "Lost In A Moment" priča

Uz Innervisons predstavnike Âme i Dixona, proglašenog najboljim DJ-em za 2013. godinu, lokalnu podršku koju čine Felver, Jogarde, u Dubrovnik u goste dolazi i Ben UFO, a već sada sjajnom lineupu se priključuje naš Petar Dundov.

Njemačka glazbena etiketa Innervisions ističe se u moru drugih kvalitetnom selekcijom i ljubavi prema glazbi. Kao predstavnici onog najboljeg što Innervisions nudi u Dubrovnik dolazi dvojac Âme, suosnivači etikete. Sa sjedištem u Berlinu posvećeni su house i techno zvuku, a park Orsula će ih vidjeti u DJ setu i live izdanju. Još jedan od otaca Innervisionsa je i Dixon, najbolji DJ za 2013. godinu po izboru Resident Advisora, koji će predstaviti svoju tehničku savršenost i pomnu selekciju baziranu na house i deep house zvuku i zarobiti vas u trenutcima dobre glazbe.

U goste dolazi i Ben UFO, predstavnik poznate britanske etikete Hessle Audio na kojoj su dosad izdavali imena poput Jamesa Blakea, Pearson Sounda, Peverlista ili pak Blawana. Ben je jedan od rijetkih DJ-a koji se probio na svjetsku scenu elektroničke glazbe bez vlastite audio produkcije.



Petar Dundov
, svjetski priznati techno mag i ikona domaće glazbene scene, na domaćem terenu predstavit će svoju zvučnu kreaciju inteligentne glazbe za ljetnu noć u parku Orsula. Tijekom proteklih godina svojom je glazbom uveličao neke od najboljih techno institucija i klubova kao što su Berghain, Matter (RIP), Womb, Air, Fuse and Space, a sada će na otvorenom pokazati zašto je jedan od najodvažnijih, najoriginalnijih producenaa koji inspiriraju svojom glazbom koja ruši granice, miče tijelo i uvuče se u um.

Lokalnu podršku čine jaka imena domaće scene. Felver je po nekima najbolji DJ koji je ikad miksao na ovim prostorima i jedan od najzaslužnijih za ucrtavanje Zagreba i Hrvatske kao destinacije za kvalitetan clubbing. U svojim setovima vozi vas kroz deep i tech ritmove. Jogarde je DJ, promotor i organizator zagrebačkog klupskog serijala Freilauf koji promiče umjetnost kroz ples, druženje i glazbu. Jogarde smatra da su glazba i umjetnost dar za bolji život te između žanrova ne postavlja granice već ih ruši svojim setovima stvarajući tako mostove.

Sjajna lokacija parka Orsula u Dubrovniku odlično je okruženje za glazbenu priču 'Lost In A Moment' pokreta. Ovaj arheološki lokalitet i ljetna pozornica ugostit će događaj osiguravajući intimnost i sjajnu atmosferu za 700 posjetitelja. Dubrovnik ovako staje uz bok jedinstvenim europskim žarištima elektroničke glazbe, kao El Monasteri u Barceloni, mjesto je gdje je 'Lost In A Moment' nastao, te obećava glazbenu poslasticu usred sezone.

Ulaznice po povlaštenoj cijeni za posjetitelje iz regije su po 135 kuna, a možete ih osigurati u sustavu Entrio Te će ulaznice vrijediti uz važeću osobnu ispravu. Ako ih bude još ostalo, ulaznice će se moći kupiti i na ulazu na lokaciju.

Pogledajte atmosferu koja vlada na 'Lost In A Moment' događajima diljem svijeta: