NAGRADNJAČA

Dubioza kolektiv u Aurori

17.07.2014 u 09:55

Bionic
Reading

Rasprodani koncerti Dubioze diljem Hrvatske pokazali su da je u pitanju koncertno daleko najjači bend naše regije čiji su nastupi usavršeni gostovanjima na brojnim europskim i svjetskim pozornicama. Na red je došla i primoštenska Aurora u četvrtak, 24. srpnja gdje za nastup ovog benda valja izdvojiti 75 kn u pretprodaji.

Dubioza kolektiv (poznati i kao jednostavno Dubioza) bosanskohercegovački je glazbeni sastav. Njihova je glazba mješavina punka,reggaea, duba, ska i rocka uz jake političke poruke.

Ova ska, punk, reggea, dub rock atrakcija potpuno je zarazila cijelu regiju, što dokazuju rasprodane najveće dvorane na ovim prostorima, čime su pokazali da je u pitanju koncertno daleko najjači bend naše regije. Nastupi Dubioze Kolektiv šire se i van regije, pa ih se može vidjeti na brojnim europskim i svjetskim pozornicama. Publici najdraži hitovi su: 'Kažu', 'Blam,Blam', 'Kokuz', 'Volio BIH', 'Firma ilegal', 'U.S.A.' i 'Tranzicija'.

Album 'Apsurdistan' odmah po izlasku zapalio je cijelu regiju. Rijetko kada smo svjedočili tako jedinstvenoj ocjeni kritike koja ga nagrađuje najvišim ocjenama.

Ulaznice kupite online na www.eventim.hr i www.adriaticket.com

Tportal.hr je za svoje čitatelje pripremio 2x2 ulaznice za koncert!

Imena dobitnika objavit ćemo u srijedu, 23. srpnja.

Po dvije ulaznice su osvojili:

Toni Marić
Dina Jelovčić

Dobitnici ulaznice podižu na ulazu u klub, uz predočenje osobnog dokumenta.