NAGRADNJAČA

Vodimo vas na HTC Day&Night festival

07.07.2014 u 10:43

Bionic
Reading

Nicky Romero, jedan od najtraženijih DJ-a i producenata današnjice, vraća se u Papayu nakon prošlogodišnjeg nastupa za koji ističe kako mu je jedan od najdražih u karijeri! Kao najavu nezaboravnom petodnevnom programu HTC Day&Night festivala, HTC i Papaya pokreću i HTC After Beach Party program svakoga petka!

HTC, globalni predvodnik na tržištu mobilnih inovacija i dizajna te Papaya, najbolji ljetni klub Mediterana na otvorenom te 23. najbolji klub svijeta prema top ljestvici prestižnog britanskog magazina DJ MAG, najavljuju nastup Nickya Romera i drugih najvećih svjetskih klupskih imena na festivalu HTC Day&Night 2014.

Festival HTC Day&Night 2014 održat će se od 14. do 18. srpnja. Kroz pet festivalskih dana, u sklopu devetog po redu HTC Day&Nighta u klubu Papayi na najpoznatijoj party plaži Zrće, publici će predstaviti trenutno neka od najuzbudljivijih imena s vrha svjetske DJ scene: Nicky Romero, Showtek, Tommy Trash, Alvaro te Sunnery James & Ryan Marciano.

HTC i Papaya od 4. će srpnja svakog petka zajedničkim HTC weekly partyjem brojnim posjetiteljima plaže pružiti nezaboravan provod te ponuditi iznimno zanimljiv i bogat klupski program te fantastičan ambijent preuređenog kluba Papaya koji slovi kao najpopularniji klub u Hrvatskoj.

Tportal.hr je za svoje čitatelje pripremio 5x2 festivalske ulaznice!

Imena dobitnika objavit ćemo u petak, 11. srpnja.

Po dvije ulaznice su osvojili:

Karlo Švacov
Lovro Šolman
Mirna Grubišić
Iskra Stanojević
Paola Folo

Dobitnici ulaznice podižu na ulazu na festival, uz predočenje osobnog dokumenta.