NAGRADNJAČA

Osvojite novi broj Rolling Stone Hrvatska!

23.06.2014 u 11:33

Bionic
Reading

Okupljeni u nashvilleskom studiju opremljenom vintage 16-kanalnim Neve miks pultom iz nekog južnoafričkog studija, velikim prepariranim bijelim losom nad kojime kao aureola visi disco kugla iz garaže Johnnyja Casha, dva benda; muški Buzzards i ženski Peacocks zajednom su s Jackom Whiteom radili na albumu Larzaretto, drugom albumu ovog nesvakidašnjeg umjetnika i oca. Nakon što su pomogli podizanju njegova spomenika u zagrebačkoj Hatzovoj ulici, novi broj Rolling Stone Hrvatska vodi vas baš tamo, u čudnovati svijet Willyja Wonke rock'n'rolla, a donosi i opsežnu recenziju spomenutog albuma

I u ovome broju recenzirali smo aktualne albume s domaće i strane glazbene scene, a razgovarali smo i sa Sašom Antićem iz splitskog TBF-a o dva nova sigla, 'Neću ti ništa' i 'Banane' kojima najavljuju album u kojemu se događa dosad nečuvan glazbenožanrovski crossover. Pročitajte i velike intervjue, prvi s frontmanom već kultnog benda Goribor Aleksandrom Stojkovićem, a drugi s pjevačicom koja vješto spaja sevdah, klasiku i jazz, Amirom Medunjanin. Iz bogate arhive Rolling Stone magazina iskopali smo intervju s legendarnim Led iz 1975. godine, uoči posljednjeg showa Monty Pythonu Londonu prisjetili smo se bogate ostavštine ovih legendi britanskog humora, a donosimo i presjek karijere kameleona britanskog popa Damona Albarna koji trenutno na svjetskoj turneji promovira svoj prvi samostalni album.

Nogometna groznica uvukla se i među naše korice i to kroz temu 'Glazba u službi nogometa' koja donosi priče o brzopoteznim skladateljima koji u novoj generaciji sjajnih nogometaša vide priliku za eksponiranjem pred širokim masama i unovčavanjem trenutka, a valja spomenuti i priču o glumcu koji je stekao image naj – cool homoseksualca , Neilu Patricku Harrisu.
Sve to i još puno više pronađite u novom broju Rolling Stone Hrvatska koji je već na vašim kioscima. Cijena je još uvijek ista – 15 kuna za 150 stranica.

Tportal.hr je za svoje čitatelje i ovoga puta pripremio tri primjerka novog broja!

Nagradu su osvojili:

Vedran Damjančić
Darko Skuliber
Darija Krpetić

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.