OD ZAVOĐENJA DO PRAVE AKCIJE

Playlista koja poziva na seks

16.03.2010 u 12:21

Bionic
Reading

Primite svoju žuđenu polovicu pod ruku, dovucite je do kreveta, pustite našu playlistu i uživajte u eksploziji strasti

Dok znanstvenici intenzivno smišljaju kako obogatiti seksualni život kitova te ih na akciju potiču, među ostalim, pjesmama Barryja Whitea (koje ih navodno totalno razulare), red je da i mi testiramo utjecaj seksi pjesama na čovjeka i pripadajuća mu osjetila.

Uslijed intenzivnog preispitivanja pažljivo odabrane gomile glazbenih brojeva nameće se zaključak da neke pjesme obavljaju i više od pola posla na putu od plesnog podija do kreveta, a neke počnu djelovati tek kada zadnja krpica odjeće sklizne na pod. Tada svojim ritmom atmosferu nepogrešivo dovode do vrhunaca na obostrano zadovoljstvo razgolićenih sudionika.  Dio pjesama nema nikakvo djelovanje na tijela u strasti pa ćemo ih ovoga puta ignorirati.

Glazba koja poziva na seks


Jane Birkin & Serge Gainsbourg: 'Je t'aime (moi non plus)'

Krećemo od vječnog francuskog klasika. Nitko ne može odoljeti slatkim uzdasima i glasiću prekrasne Jane Birkin, pa tako ni oku ne odveć ugodni Serge. Idealno za glupe jesenje svađe oko kuhanja ili pranja suđa poslije jela. Mrak je pao, s njim i dosadna kiša, a na gramofonu zapucketa Janein prvi uzdah. U trenu odbacite ljutnju i viškove odjeće te se prepustite milovanjima pjesme i dodirima voljena bića. Prije kraja pjesme, sigurni smo, sve će brige biti iza vas. Već ćete duboko roniti prostorima sladostrasti, dok će se završni Janeini uzdasi nepogrešivo pretakati u vaše početne.

 

Grace Jones: 'Slave to the rhythm'

Ne padate na sladunjavosti i suvišnu romantiku? Navucite na sebe davno zaboravljeni kožni kombinezon, prigušite svjetla i dočekajte svoju muškarčinu u društvu Grace Jones. Gracein muški glas i vaša seksi opravica rastopit će sve suvišne muškosti u njemu i pretvoriti ga u dečkića željnog igre. Na vama je da to iskoristite i natjerate ga da postane sluga vašeg ritma strasti. Nakon toga, pred vama je duga i opako razigrana noć u kojoj će on plesati kako vi kažete.

 

Marvin Gaye: 'Let's Get It On'

Još jedan univerzalni senzualni klasik kojemu nitko neće odoljeti. Sigurni smo da je dobar dio nas i vas nastao upravo uz ovaj glas u pozadini. Marvinov očaravajući pjev toliko će zavesti vašu ljepšu polovicu da vi nećete trebati gotovo ništa raditi, tek uživati u rezultatima. Idealno za one koji vole da im sve bude servirano, kako na stolu tako i u krevetu.

 



Gotan Project: 'Una musica brutal

Onima koji uživaju u samom zavođenju nudimo strasni tango pojačan seksi glasom i ritmom koji odlučno vodi ravno u krevet. Pustite Gotanovcima da vas ponesu, u naletu (plesne) napetosti privucite obližnju ljepoticu uza se i brutalnim tangom doživite vrhunce strasti na samom podiju. Nakon toga, tek pokoji plesni korak dijeli vas od intimnijih prostora.

 

Idoli: 'Malena'

'Jedina, malena, želim te, sakam te. Jedina, malena, želim da fukam te' - ako ste prefini da biste bili izravni u pozivu na seks, a nemate ni vremena ni para za okolišanje, tu su Idoli sa svojom Malenom. Uglađeni dečki u odijelima, baš nalik vama, točno znaju kako osvojiti neosvojivo, sve po dobroj staroj – podvali joj sve osjećaje svijeta za jedan dobar seks. Tehnika vrlo često prolazi, tek postoji opasnost da se cure zakače za riječi pa dobijete, ni krivi ni dužni, i mnogo više od tek jednog valjanja u uredu.

 


Glazba uz seks



Prince: 'Sexy Mother Fucker

Prava pjesma za samoohrabrenje neposredno prije akcije. Nema straha pred razgolićenom ljepoticom za sve vas prave 'sexy MF-ove'. Pa čak i za one, manje prave, koji povjeruju u svoju fatalnost tek nakon višestrukog Princeova uvjeravanja. Pjesma 'Sexy Mother Fucker' je poput šamaranja prije ulaska u sam ring - svrha je nabrijati osjete i otupiti strahove. A sada - dosta zavođenja! Vrijeme je za akcije.

 



French Affair: 'Sexy'

Pjesma koja je seks na svim razinama - od fatalne pjevačice Barbare Alcindor preko njezina glasa do samih riječi i ritma pjesme. Idealna za ljetnu akciju na pješčanoj plaži. Dok dan polako pada, vjetar rastjeruje dnevne vrućine, a plima valja valove prema paru zamotanom u klupko strasti, prekrasna Barbara leži na krevetu i poziva na seks. Klupko se odmotava, a akcija kotrlja. Nakon svega ostaje tek čisto zadovoljstvo i tragovi u pijesku koji nestaju u naletima vala.

 

Ravell: 'Bolero'

'Ujak mi je rekao da je Bolero najseksi glazba ikada skladana. Ubrzo je to i dokazao' – legendarna scena u u filmu 'Desetka', u kojoj ovim riječima neopisivo seksi Bo Derek zavodi smotanog Dudleya Moorea, prometnula je Bolero u najsenzualniju klasičnu melodiju. Gradacijom ritma i zvuka, Bolero u svojih sedam minuta trajanja vodi ljubavnike od samih početaka do vrhunskih senzualnih užitaka. (Obratite pažnju na 4:30 minutu i dalje)

 

BodyRockers: 'I Like the Way (You Move)

Nakon što su prošetali raznoraznim reklamama, od Mitsubishija do Victoria's Secreta, BodyRockets su se napokon smjestili tamo gdje po prirodi stvari pripadaju - na playlisti koja poziva na seks. Stvar 'I Like the Way (You Move)' i zvuči kao da je nastajala tijekom vrhunskog seksa. Svojom polaganom gradacijom, stvaranjem naboja do orgazmičnog refrena, nudi možda ponajbolju pratnju za senzualni čin. Ako ne i više od same pratnje. Ovo je pjesma koja ne prihvaća kalkulacije u seksualnom činu, već uz nju morate ići do kraja. Do posljednjeg daha. 

 

Outcast: 'I Love the Way You Move'

Zadržimo se na tren na srodnim naslovima. U odnosu na brutalni ritam BodyRockersa, Outkast u svoju seksi pjesmu unosi nešto više ritmičke nježnosti, a samim time i osjećaja. Na djelu je prava strast stopljena s ritmom punim senzualnosti i prekrasnim ženama čije pokrete jedino i možete voljeti. Za čisto uživanje u intimnim trenucima.

 


Jedna za after party


Donna Summer: 'I Feel Love'

I dok muškarčina, pun ponosa, pada u nesvijest nakon vrhunski odrađenih 5-6 minuta seksa (ni cijeli Bolero!), žena, ispunjena ljubavlju i ostacima strasti, pada u (kratkotrajnu) euforiju zaljubljenosti. Za to joj vrijeme Donna Summer svojim visokim C objašnjava da su ti divlji osjećaji koji je obavijaju čista i nepatvorena ljubav. Da, voli ona ovo mrtvo tijelo do sebe. I kada prdi, hrče i smrdi. Do nekih novih nepotrebnih svađa oko kuhanja i suđa.

 

 

Ako je izbor pjesama razigrao strasti u vama, prepustite se uživanju uz cjelovitu playlistu klikom ovdje.