NEMAŠ KARTU? IMAŠ PRIJATELJE!

EXIT festival pokrenuo akciju '5 + 1'

23.04.2014 u 13:36

Bionic
Reading

Ove godine na EXIT Avanturu kreće čitavo društvo! Od 23. travnja do 25. svibnja ili do isteka zaliha u sklopu akcije, svaka ekipa od pet ljudi koji zajedno kupuju ulaznice za EXIT ili EXIT Avanturu dobit će šestu ulaznicu za još jednog člana društva gratis. I to nije sve: uz jednu besplatnu ulaznicu u sklopu paketa, svi u društvu dobijaju po kartu za ROCK@EXIT festival, koji će se 11. lipnja održati na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, s Queens of the Stone Age kao headlinerima

Okupi pet najluđih članova društva i šesti ide besplatno! Cijena ulaznice za EXIT iznosi 445 kuna, a za EXIT Avanturu 525 kuna.

Svi sudionici akcije koji se na vrijeme registriraju dobivaju i besplatne ulaznice za Rock@EXIT festival. Registracija će se vršiti od 1. do 7. lipnja na linku ovdje.  Sada je prilika da iskusiš nezaboravno ljeto! Šest prijatelja, ROCK@EXIT festival, četiri nezaboravna dana na Petrovaradinskoj tvrđavi i još tri dana na plaži Jaz u Budvi, ukoliko se odvažite krenuti na uzbudljivu EXIT Avanturu! Najbolji provod tvog života može početi!

Petnaesto izdanje najboljeg europskog festivala je u znaku velike osmodnevne EXIT Avanture koja nas vodi na ROCK@EXIT festival, 11. lipnja na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, na EXIT festival, koji se na istom mjestu održava od 10. do 13. srpnja, kao i na SEA DANCE festival od 15. do 17. srpnja na plaži Jaz, jednoj od najljepših plaža Jadrana.

Službena prodajna mjesta:

DALLAS MUSIC SHOP Zagreb, Tkalčićeva 7
DALLAS MUSIC SHOP Rijeka, Splitska 2a
DALLAS MUSIC SHOP Rovinj, Carera 72
DALLAS MUSIC SHOP Zadar, Široka ulica 2
DALLAS MUSIC SHOP Split, Narodni trg 14
DALLAS MUSIC SHOP Šibenik, Kralja Tomislava 4
Osijek: Luminis, Županijska 1