NAGRADNJAČA

Zebra Dots u Vintage Industrial Baru

16.04.2014 u 09:30

Bionic
Reading

'Točkaste Zebre' će u četvrtak, 17. travnja, nastupiti u kultnom zagrebačkom Vintage Industrial Baru, gdje će zasigurno rasplesati okupljenu publiku i još jednom pokazati kako su njihovi nastupi uživo sasvim nova, energizirana, dimenzija studijskog materijala 'Walking On A Chance'.

Pod imenom Zebra Dots krije se šest istaknutih glazbenika iz Hrvatske i Slovenije od kojih ne treba očekivati išta generičko ili tradicionalno. Koolade (vokal), Sasha Alexandra Danilova (vokal), Ivo Rimc (bubnjevi), Andraž Mazi (gitara), Erik Marenče (klavijature) i Jernej Kržić (bas) kreirali su plesni zvuk s elementima hip-hopa, funka, jazza i popa te u studenom 2012. objavili sjajan album prvijenac 'Walking On A Chance'.

Sa spomenutog prvijenca dosad su objavili singlove 'Walking On A Chance', 'Don't Try', dvostruki 'Outta My Mind/Pokvareni telefon', od kojih su upravo zadnje spomenuti početkom godine dosegnuli značajan uspjeh – 'Outta My Mind' došao je na sam vrh Deezer Top 100 ljestvice najslušanijih singlova, a oba singla su ušla i u službenu nacionalnu listu singlova Instituta hrvatske glazbe - HR Top 40.

I dok svi spomenuti singlovi te prateći remixevi istih solidno vibriraju regionalnim eterom i strujaju internetom, nastupi uživo su potpuno nova dimenzija skupine Zebra Dots – u što se publika može uvjeriti u četvrtak, 17. travnja u zagrebačkom klubu Vintage Industrial Bar!
Obujte se plesno!

Tportal.hr će jednog čitatelja nagraditi s dvije ulaznice za koncert!

Dvije ulaznice je osvojila Antonija Vidović.