Glazba VRIJEĐAJU SE ONLINE

Oasisova braća Gallagher više uopće ne razgovaraju

  • Autor: M. M.
  • 20.8.2009 11:44:00
  • 20.8.2009 10:41:25

Ne samo da uopće ne razgovaraju, već na zajedničkim Oasisovim turnejama putuju odvojeno te se viđaju isključivo na pozornici

Doduše, preko servisa Twitter i blogova ostavljaju si međusobno uvredljive poruke. Tako je ovoga tjedna Liam bratu napisao da izgleda kao budala, a posljednji put kada su razgovarali uživo, što se dogodilo usred aerodroma, tako ga je izvrijeđao da je Noel bio sav u suzama. 'Ja ne volim njega niti on voli mene. Trenutačno si nemamo što reći', uporan je Liam u svojim izjavama, prenosi The Daily Mail.

Noel je pak za Liama tijekom nastupa u Camden's Roundhouseu rekao da 'Onaj - kako se već zove - vjerojatno ima mušku mjesečnicu'. No da nisu skroz poblesavili govori činjenica da su se odlučili indirektno vrijeđati da bi im koncerti i turneje uopće mogli funkcionirati. Na to se nadovezao Liam, rekavši da nije ni čudo što mu se Noel sve to ne usudi reći u lice jer je kukavica, slabić te zna gdje bi na kraju završio.

Kako će se sva ta netrpeljivost među braćom odraziti na sudbinu Oasisa nije sasvim poznato, no zna se da je Noel najavio petogodišnju stanku.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više