DEPECHE MODE

Ulaznice za zagrebački koncert u prodaji

17.12.2008 u 11:00

Bionic
Reading

Turneja pod nazivom 'Tour of the Universe 2009', održat će se u 34 grada u 23 europske države, a 21. svibnja Depeche Mode nastupit će i u Zagrebu. Karte su već u prodaji te se kreću od 300 do 390 kuna

Depeche Mode u svibnju sljedeće godine kreće na turneju pod nazivom 'Tour of the Universe 2009', koja će se održati u 34 grada u 23 europske države. Zahvaljujući Tuborg Green Festu 2009, Depeche Mode u raspored turneje uvrstio je i Hrvatsku, pa će 21. svibnja Arena Zagreb biti među postajama tog glazbenog spektakla.

Nakon prvih 2.000 ulaznica sa 10 posto popusta, koje su u vrlo kratkom roku pronašle svoje vlasnike, prodaja se nastavila zadovoljavajućim tempom, a pojačana je približavanjem blagdana. Tako su svoje ulaznice već sad nabavili Urban, IdaPrester i Mladen iz TBF-a

Cijene karata kreću se od 300 do 390 kuna, a za VIP lože karta iznosi 500 kuna

Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mjestima Ticketproa, a između ostalih i u Dallas Music Shopovima u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Zadru i Čakovcu, gdje se tijekom prosinca sva izdanja i promotivne artikle Depeche Modea može kupiti uz 20 posto popusta, a uz malo sreće i osvojiti dvije ulaznice za Tuborg Green Fest 2009.

Još jedna odlična vijest dolazi nam od Depeche Modea, a tiče se njihova novog albuma, koji je, kako je objavio frontman David Gahan na glazbenom blogu, završen.

Prema njegovima riječima, snimljeno je 18 novih pjesama, od kojih će 12 biti odabrano za novi album. Tijekom snimanja, korištene su ritam mašine i sintisajzeri iz sedamdesetih godina prošlog stoljeća, ali i neki od instrumenata koje je bend koristio na svojim počecima.