DODAN NOVI DATUM

Neno Belan rasprodao koncert u Lisinskom

29.01.2014 u 13:35

Bionic
Reading

Zbog iznimno velikog interesa za ulaznicama za Unplugged Valentinova u Lisinskom, Neno Belan & Fiumens Mediteran Orchestra održat će još jedan koncert! Nakon što je prvi nastup rasprodan točno 10 dana prije održavanja, dodan je još jedan koncert koji će se održati u ponedjeljak, 10. veljače

Tako će Neno i Fiumens Mediteran Orchestra i drugi put izaći na pozornicu Lisinskog i s publikom svojim ljubavnim baladama već tradicionalno obilježiti praznik zaljubljenih!

Bez ikakve dvojbe, legendarni zagrebački Lisinski koncertni je prostor kojeg dupkom ispunjavaju samo najveće zvijezde, te je ovim uspjehom Neno Belan još jednom potvrdio svoj zvjezdani status! Kada ovome pridodamo i činjenicu da je Neno već godinama jedan od najizvođenijih domaćih kantautora, da gotovo svaka njegova nova pjesma postaje pravi hit te da je svoju karijeru potvrdio i brojnim nagradama - u posljednje vrijeme nizom Porina i velikim uspjesima na Šibenskom festivalu šansone, primjerice, onda je jasno zašto i domaća koncertna publika smatra da su koncerti Belana i Fiumensa nešto što se ne smije propustiti. Zato pozivamo sve koji žele pogledati ove ekskluzivne koncerte, da požure po ulaznice za novi datum 10. veljače U Lisinskom, ali, ako im je bliži Varaždin, i po ulaznice za nastup Nene Belana i Fiumensa te klape Kampanel u Areni Varaždin u subotu, 8. veljače, dok ih još ima u prodaji.

Uz poseban unplugged doživljaj što će ga stvoriti Belanovi Fiumensi koji ojačani novim članovima na karakterističnim mediteranskim instrumentima postaju Fiumens Mediteran Orchestra, uskoro ćemo objaviti i goste za oba koncerta u Lisinskom, koji će dodati na pojačati ekskluzivnosti i atraktivnosti ovih svetkovina glazbe i ljubavi.

Ulaznice za koncert Valentinovo u Lisinskom 10. veljače, u prodaju kreću danas, 29. siječnja, a mogu se kupiti na blagajni KD Vatroslava Lisinskog, u Dallas Music Shopu (Tkalčićeva 7), na svim prodajnim mjestima sustava Eventim te online na ulaznice.hr i eventim.hr. Cijene ulaznica za ovaj koncert su: 100/125/150 kuna

Neno Belan & Fiumens ft. Ljetno kino - 'Ulicama grada'