NAGRADNJAČA

Trip to Zion u Sirupu

31.01.2014 u 08:17

Bionic
Reading

Trip to Zion neumorno kroči zagrebačkim noćima već devet nepunih godina, a prvi mu je put da nas vodi u klub Sirup, koji se nedavno otvorio na novoj lokaciji. U subotu, 1. veljače nam sprema svoja dva programska sastojka: Bass Explosion i Subjekt.

Poslastica večeri je nastup legendarnog britanskog DJ-a Ariesa, koji jednako oduševljava fanove drum'n'bassa i reggaea svojim sjajnim energičnim nastupom. Ugasite TV i Facebook, obucite se udobno i podmažite zglobove jer nas čeka divljanje cijelu noć! Prvih 50 posjetitelja čeka malo, ali slatko iznenađenje...

Aries je popularni drum & bass, jungle i dubstep DJ i producent iz Velike Britanije. Uživa u bass kulturi od 1990. godine, a moćni sinkopirani ritmovi njegove glazbe nose specifične arome pravog roots i dub reggaea. Jedinstvenom produkcijom nudi dubinu koja uvlači slušatelja uzbudljivim aranžmanima za plesni podij, ali i meditativnim sadržajem. Brojnu publiku je privukao nadahnutim programiranjem kompleksnih elektronskih podloga za masne sampleove s Jamajke, u prožimanju stilova koje pršti pozitivnom energijom i emocijama.

Svoju glazbenu karijeru započinje 2000. godine, a prvu ploču izdaje 2005. za Co-Lab Records. Na tom izdanju se pojavljuje njegov veliki hit 'Herbsmoke' kojeg su remiksirali D'n'B velikani TC i Marcus Visionary. Na vinilu je izdao i 'Nuff Reggae Music', 'Just Like The Rain' i 'Skankin Dub' za izdavačku kuću Lion Dubs te 'Ala Bama' za Roots Records. Tijekom karijere je surađivao s mnogim talentiranim umjetnicima, a njegovi su singlovi favoriti u DJ setovima legendarnih Shy FX-a i Zane Lowea.

Tportal.hr će jednog čitatelja nagraditi s dvije ulaznice.

Dvije ulaznice je osvojio Petar Ljubić.