NAGRADNJAČA

Poklanjamo vam novi CD Brucea Springsteena

29.01.2014 u 10:23

Bionic
Reading

Novi album Brucea Springsteena 'High Hopes' bit objavljen je 14. siječnja, a tportal.hr i Menart svojim čitateljima poklanja dva CD-a!

'High Hopes'(Columbia/Menart) uključuje 12 novih pjesama koje je, osim par iznimaka, napisao sam Springsteen. Na albumu su mu se pridružili slavni gitarist Tom Morello, članovi E Street Banda i još nekoliko svirača. Ovo je 18. Bossov album, snimljen je u New Jerseyju, Los Angelesu, Atlanti, Australiji i New Yorku.

Booklet uključuje i Bossov tekst koje opisuju razvoj nastanka albuma, a možete ga pročitati i na njegovoj službenoj stranici: http://brucespringsteen.net

Morello se pridružio Bruceu i E Street Bandu na turneji u Australiji u ožujku 2013. i postao, kako Springsteen kaže, 'muza koja je gurnula ostatak projekta na drugu razinu'. Uz to što svira gitaru, Morello je s Bruceom napravio i duet 'The Ghost of Tom Joad'. Clarence Clemons, koji je preminuo u 2011. i Danny Federici, koji je preminuo u 2008., također se pojavljuju na nekoliko pjesama koje Springsteen naziva 'Neki od naših najboljih objavljenih materijala iz prošlog desetljeća'.

CD su osvojile:

Nikolina Tkalčić
Valentina Barić

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.