DA SE NIKAD NE ZABORAVI

Madonna vodi djecu u obilazak Auschwitza

03.08.2009 u 18:34

Bionic
Reading

Madonna planira svoju djecu, Lourdes, Rocca, Mercy i Davida odvesti u Auschwitz kako bi vidjeli koliko imaju sreće

Neuništiva kraljica popa, poznata i po svojoj fanatičnoj predanosti kabali, mističnom religijskom učenju koje se temelji na judaizmu, namjerava ovoga mjeseca sa svojom djecom posjetiti zloglasni koncentracijski logor u Poljskoj.

Naime, 50-godišnja pjevačica će u sklopu svoje aktualne turneje Sticky and Sweet nastupiti u Poljskoj, a već je uputila zahtjev članovima svog tima da organiziraju taj posjet.

'Pjevačica želi da njezina djeca znaju cijeniti to koliko su sretna te da ujedno nauče nešto o toj velikoj tragediji. To neće biti lagodan posjet, no Madonna želi da se Lourdes (12), Rocco (8), Mercy (4) i David (3) upoznaju s tom mračnom stranom povijesti', ispričao je dobro upućen izvor Daily Mailu. Osim toga, Madonna namjerava djecu povesti i u Jeruzalem kako bi vidjela Zid plača.

'Zid plača je sveto mjesto za sve one koji su povezani s judaizmom, pa Madonna želi da njezina djeca to vide i dožive', rekao je isti izvor dodajući da je taj posjet Izraelu planiran za rujan ove godine, kad slavna pjevačica nastupa u Tel Avivu.