NAGRADNJAČA

The Room club priprema red ROOM party

15.11.2013 u 08:56

Bionic
Reading

Nakon otvorenja nove programske sheme, fenomenalnih gostovanja i rođendanskog partija, the Room club ne spava već priprema nova iznenađenja za svoje goste. Za sve zaljubljenike dobrih izlazaka, vrhunskih glazbenih ostvarenja i plesnih atrakcija ova subota dolazi kao naručena. U subotu, 16. studenog the ROOM club priprema RED ROOM party pod vodstvom dva DJ-a koji garantiraju fenomenalan provod i zabavu do jutra - DJ Sound Lab i DJ Johnny I.

Biografija nastupa ova dva DJ-a zaista je impresivna, radili su u svim poznatim klubovima u Hrvatskoj i šire te su odlično prihvaćeni i od naše i od strane publike.

Osim vrhunskih mikseva, atmosferu će začiniti djevojke iz FIRST ENTERTAINMENTA, koje će Vas svojim vatrenim plesnim pefromansom natjerati da zaplešete. Zatvorite oči, zaplešite uz poznate hitove i prepustite se magiji crvene sobe.

Ukoliko još niste bili u the ROOM clubu, pozivamo Vas ovaj vikend na još jedan vikend u nizu koji će potvrditi zašto je ubrzo nakon otvorenja the Room club postao in mjesto u gradu.

Prepustite se prelijepim hostesama the ROOM cluba, u petak Vas čeka FRIDAY HEDONISM te u subotu RED ROOM PARTY.

Ne zaboravite, u subotu je DRESS CODE RED.

Klub otvara svoja vrata od 23h te prima populaciju 21+. Informacije i rezervacije stolova na broj 099/3777-388.

Više o klubu potražite na internet stranici www.theroomclub.hr ili na stranici facebooka

Tportal.hr je za svoje čitatelje pripremio poklon bon od 50 kn za cugu u Roomu!

Poklon bon od 50kn su osvojili:

Dragan Džunić
Ognjen Čulić
Patricia Herceg
Ina Stojić