PROMOCIJA NOVOG ALBUMA

Veliki koncert Pipsa u Tvornici kulture

05.11.2013 u 11:01

Bionic
Reading

Svi posjetitelji subotnjeg koncerta grupe Pips, Chips & Videoclips bit će svjedoci jedinstvenog nastupa na kojem će bend izvesti sve pjesme s albuma 'Walt', što će se teško ponoviti na nekoj sljedećoj svirci

Svih deset pjesama, od uvodne 'Kratke povijesti' preko dva singla 'Htio bih da me voliš' i 'Bi li ili ne bi' do posljednje 'Plivač', Pipsi će u komadu izvesti premijerno i ekskluzivno za što su se posebno pripremali posljednjih tjedana.

Kao gošća bendu će se na sceni pridružiti Jadranka Ivaniš Yaya, a za videoprojekcije zadužen je Ivan Marušić Klif, naš poznati videoumjetnik. Dakako, nakon temeljitog predstavljanja 'Walta' Pipsi će odsvirati zanimljiv presjek karijere koja traje više od dva desetljeća i tijekom kojih su objavili sedam studijskih albuma. Svaki od njih na poseban je način označio i usmjerio bend koji je svakim izdanjem rezao veze prošlošću i tražio novi zvuk.

Ovaj novopronađeni i aktualni oborio je s nogu sve koji su ga čuli. 'Remek-djelo rocka za 21. stoljeće', 'Najbolji album u karijeri Pipsa', 'Koncepcijski zaokružen, pjesnički dorečen, glazbeno intrigantan i zabijen u realnost' – samo su neki od epiteta kojima domaća kritika tepa 'Waltu'. Ako još ima onih koji ga nisu čuli, u subotu će ga Pipsi isporučiti u cijelosti.

Pips, Chips & Videoclips - 'Htio bih da me voliš'

Ulaznice se nalaze u pretprodaji po cijeni od 55 kuna, a na dan koncerta70 kuna. Kupiti se mogu u  Entriju (entrio.hr).