LET 3

'Predstavnik naroda nije izdržao'

15.12.2008 u 14:29

Bionic
Reading

Nakon velike bure koju su podignuli jučerašnjim gostovanjem u emisiji 'Nedjeljom u 2' Aleksandra Stankovića, letovci idu dalje

Kao što smo već javili, jučerašnje gostovanje grupe Let 3 u najgledanijem HTV-ovom talk showu 'Nedjeljom u 2' naprasno je prekinuto deset minuta prije kraja odlukom urednika i voditelja Aleksandra Stankovića. Njihov nastup, iako desetak minuta kraći od predviđenog, dignuo je hrvatsku javnost na noge. Tako je HTV-ov server jučer u 18 sati pao zbog preopterećenosti, internetski potali su zatrpani tisućama komentara, a svi relevantni mediji u zemlji prenijeli su vijest. Priča se već proširila i na susjedne države, u kojima je Let 3 također glavna tema dana. Stoji li ona 'iza dobrog konja prašina se diže', letovci nesumnjivo predstavljaju pravog pastuha hrvatske rock scene.

Cijelu tu buku letovci objašnjavaju na sebi svojstven način: 'Htjeli smo jebat' narod u guzicu, al' predstavnik naroda nije izdržao.' Dodaju da su u emisiju došli reklamirati novi DVD 'Živa pička', ali su spriječeni u tomu jer im nije dozvoljeno govoriti 'pička'. Ipak, prašina oko jučerašnje emisije najbolja je reklama za njihov najnoviji uradak.