OD 16. SRPNJA

Preslušajte Deezer top 20 najslušanijih

30.07.2014 u 14:56

Bionic
Reading

Vaš prozor u glazbeni svijet, Soundset je svoje utorke navečer rezervirao za „Deezer Top 20 najslušanijih“ kojeg vam zajedničkim snagama donosimo s Hrvatskim Telekomom. Ovo dvosatno odbrojavanje najvećih i najnovijih uspješnica glazbe iz zemlje i svijeta, dostupno vam je ovdje, na T-portalu cijeli tjedan!

Njujorški sastav "Interpol", koji je zadnji singl izbacio prije čak sedam godina, vraća se na scenu s novim singlom "All The Rage Back Home" s nadolazećeg albuma "El Pintor". Interpol će objaviti "El Pintora", svoj peti studijski album, 9. Rujna ove godine. Do tada ćemo uživati uz singl "All The Rage Back Home" na našem i vašem Deezeru! Ovog tjedna imamo i jednu tužnu vijest za vas, preminuo je je Tommy Ramone, posljednji član originalne postave legendarnih Ramonesa. Bio je bubnjar i producent, svirao je na njihova prva tri albuma, a 1978. ga je zamijenio Marky Ramone. Njemu u čast, prisjetite se prvog albuma Ramonesa koji vam je dostupan na Deezeru!

Deezer Top 20 najslušanijih možete pronaći i pratiti na Soundset profilu na Deezeru, a mi vas pozivamo da i dalje na našoj ljestvici pronalazite svoje glazbene favorite, slušate i sinkronizirate na svoj smartphone, tablet ili računar za bezbrižno uživanje i kada vam internet nije dostupan.
Cijelu listu pogledajte ovdje