Glazba PREOKRET U ISTRAZI

Policija Jacksonovu smrt smatra ubojstvom!

  • Autor: A. S.
  • 16.7.2009 18:17:56
  • 16.7.2009 17:39:40

Premda je policija od početka tvrdila da u slučaju smrti Michaela Jacksona neće isključiti mogućnost ubojstva, direktor policije službeno je potvrdio da smrt kralja popa istražuju kao ubojstvo

William Bratton, direktor policije u Los Angelesu, rekao je da je smrt Michaela Jacksona predmet istrage ubojstva, prenosi TMZ. U središtu istrage nalazi se osobni Jacksonov liječnik Conrad Murray koji je bio s njim kad je umro.

Istragom je već utvrđeno da je sedativ Diprivan, u kojem se nalazi anestetik Propofol, uzrokovao zastoj srca. Lijek mu je navodno nabavio upravo Murray čiji je odvjetnik odbio komentirati slučaj.

U Michaelovu domu pretragom su pronađeni razni jaki lijekovi, između ostalog veće količine Diprivana, koji se uzima intravenozno i koristi isključivo u bolnicama. Jackson ga je navodno dobivao za liječenje problema s kožom.

Na razgovor je priveden i doktor Arnold Klein, dugogodišnji pjevačev dermatolog. Obitelj je Jacksona puno puta pokušala upozoriti na štetnost upotrebe jakih lijekova, a njegov brat Tito za Daily Mirror je rekao da ne zna radi li se o ubojstvu ili ne, ali da je Michael očito prečesto bio okružen ljudima koji nisu uvijek radili njemu u korist.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više