NEZAHTJEVNA ZVIJEZDA

Elton John stigao u Pulu

08.07.2009 u 18:11

Bionic
Reading

Nekoliko sati prije početka koncerta u Pulu je sletio Elton John, kojem je ovo prvi nastup u Hrvatskoj

U pulsku Arenu od samoga jutra unosila se tehnika i oprema koja je stigla u 12 šlepera, a među njom je bio i Eltonov slavni bijeli klavir.

Koncertom Eltona Johna započinje 10. Histria festival, a za tu je prigodu složena i dosad najveća pozornica u Areni. Pozornica je veličine 24 puta 16 metara, a uređena je i VIP loža za posebne goste, među kojima će, kako piše Jutarnji list, biti najbogatija Hrvatica i Eltonova dobra prijateljica Slavica Ecclestone, koja je zakupila dobar dio od 50 VIP ulaznica.

Slavni britanski pjevač u Pulu je stigao iz Verone gdje je večer prije također održao koncert, a zanimljivo je da nije tražio nikakav poseban tretman. Tražio je samo da ga čeka negazirana voda, a iza pozornice će se naći i birana istarska vina koja će mu organizatori darovati, kao i sliku pulskog akademskog slikara Erosa Čakića. Iako je bilo najavljivano da će Elton John nastupati sam za klavirom, ipak je promijenio mišljenje i odlučio se pulskoj publici predstaviti zajedno sa svojim pratećim bendom.