DESET DANA KLUPSKE GLAZBE

Na Garden Festivalu sve škakljivije

04.07.2009 u 23:25

Bionic
Reading

Atmosfera drugog dana tradicionalnog The Garden Festivala koji se održava u Petrčanama kraj Zadra sve se više zahuktava uz izvrsne izvođače klupske glazbe, a pristižu i sve zanimljivije hot fotke

Ako je suditi po fotografijama koje stižu iz Petrčana kraj Zadra, isplati se doći osjetiti uzavrelu atmosferu The Garden Festivala.

Pod ovogodišnjim nazivom A Double Whammy 2009, zbog svog desetodnevnog trajanja, odnosno dva povezana festivalska vikenda, festival je u proteklih nekoliko mjeseci uvršten na top liste brojnih svjetskih medija kao jedan od najboljih ljetnih festivala 2009. godine.

The Garden Festival počeo je u petak u podne. Glavna festivalska događanja odvijat će se ovaj i idući vikend, a sve koji se odluče povezati oba vikenda odmorom u Petrčanama očekuje tjedni chill period.

Glavni stage i velika terasa nalaze se na otvorenom u samom središtu poluotoka. Okružena je stogodišnjom borovom šumom koja stvara prirodni hlad (vrlo korisno za vruće ljetne dane!), a gleda na spektakularnu petrčansku uvalu i Velebit u daljini. Kako je terasa kružnog oblika, svi imaju odličan pogled na stage, a posebno postavljen razglas garantira i odličnu kvalitetu zvuka.

U devet dana trajanja festival nudi čitav niz live actova i DJ setova najznačajnijih izvođača suvremene klupske plesne glazbe i longuea (Faze Action, Henrik Schwarz, Hot 8 Brass Band, Jose James, Lindstrom, Little Dragon i drugih).