NAGRADNJAČA

Tko ide na Rokaj fest

30.06.2009 u 11:12

Bionic
Reading

4. i 5. srpnja na Otoku hrvatske mladeži na Jarunu održat će se najveći rock spektakl u Hrvata – Rokaj fest! Više od 40 izvođača nastupit će na tri pozornice, a glazbeni program će ukupno trajati preko 36 sati od petka u 17 sati do nedjelje u ponoć! Tportal.hr vodi najbrže čitatelje na rokersko ludilo

Hladno pivo specijalno za ovaj koncert priprema vizualne efekte, frontmen Mile najavljuje set prepun najvećih hitova. Specijalni efekti će ostati iznenađenje za sve fanove ovih legendarnih gajničkih punkera do petka, kada nastupaju na glavnoj pozornici Rokaj festa

Kako ne bi zaostali za najaktualnijim hrvatskim bendom, i najaktualniji britanski bend Razorlight priprema specijalni nastup za ovaj vikend. Donosi vlastitu rasvjetu i specijalne efekte, a kako su dečki najavili u intervjuima, posjetitelje Rokaj festa očekuje pravi rokerski nastup grupe Razorlight.

Uz veliki kamp, po čemu je Rokaj fest poznat, smještena je i ovogodišnja novost - Warm up stage koji besplatno za sve posjetitelje Jaruna nudi zabavu u subotu i nedjelju od 13 do 18 sati.

Još jedan novitet ovogodišnjeg Rokaja je Secret gig - tajni nastup jednog popularnog benda iz Hrvatske koji nikada nije nastupao na ovom festivalu do sada i bit će iznenađenje za sve posjetitelje u petak u ponoć.

Po dvije ulaznice osvojili su:

Katarina Androš
Danijel Nikolić
Igor Popović