NAGRADNJAČA

Vodimo vas na Umagination

05.06.2013 u 08:15

Bionic
Reading

Četvrto izdanje popularnog istarskog glazbenog spektakla Umagination održat će se od 7. do 9. lipnja na prostoru ATP Dance arene u Umagu, a ljubitelje vrhunske elektronske glazbe očekuju nastupi Martina Solveiga, Dimitrija Vegasa & Like Mikea, Laidback Lukea te benda Envy My Music.

Četvrti Umagination bit će ujedno i Road To Ultra Europe Party ususret najvećem glazbenom događaju u povijesti Hrvatske Ultra Europe festivalu koji se u srpnju održava u Splitu i na Hvaru. Tisuće rasplesanih gostiju iz cijelog svijeta u prošle tri godine plesalo je na glazbu najvećih DJ zvijezda današnjice kao što su Fatboy Slim, Tiesto, Eric Morillo, Rev. Run of Run DMC, Axwell, Chuckie i brojni drugi.

DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE, braća porijeklom iz Belgije u samo su par godina dosegla svjetsku slavu. Nakon nastupa u klubu Papaya na otoku Pagu prošlog četvrtka, dečki su se uputili prema drugom najluđem otoku Ibizi jer ih očekuje nastup u Privilege klubu. Prije Umaga nastupit će i u Barceloni. Opium Mar je jedan od najboljih klubova katalonske prijestolnice.

Ulaznice za nezaboravni Umagination 2013. mogu se kupiti u sustavu Eventima. Više informacija o ovogodišnjem Umaginationu možete pronaći na službenoj web stranici umagination.info te na službenoj Facebook stranici

Tportal.hr će od ponedjeljka 13. svibnja, pa u naredna četiri tjedna poklanjati po dvije ulaznice za Umagination!

Prvi dobitnik je Mario Ljevar

Drugi dobitnik je Mario Vitić.

Treći dobitnik je Roberto Crnković

Četvrti dobitnik je Jasmina Brnić