tportal.hr

Zagreb
+5
Osijek
0
Pula
+7
Rijeka
-
Zadar
+4
Split
+6
Dubrovnik
+6

STARO ZA NOVO

Fonoteka više nije aktivna, prijeđite na Deezer!

Od 29. travnja, na stranicama tportala više nije aktivan servis za preslušavanje i download glazbe Fonoteka, no pristup kako aktualnoj tako i staroj dobroj glazbi sada je još bliže zahvaljujući servisu Deezer

Datum objave:
29.4.2013 14:00

Zadnja izmjena:
29.4.2013 15:01

Vezane teme

Deezer je novi glazbeni servis za svačije uho i svačiji džep, koji omogućuje preslušavanje domaće i strane glazbe (preko 20 milijuna pjesama) u odličnoj kvaliteti zvuka.

Korištenjem ovog streaming servisa preslušavajte pjesme na računalu ili mobitelu, kreirajte svoje playliste, dijelite ih s prijateljima, uživajte u dediciranim glazbenim radiopostajama, ekskluzivno preslušavajte najnovije hitove prije nego što su i službeno kročili u eter, uploadajte svoju kućnu fonoteku i uvijek nosite svu glazbu sa sobom, ma gdje bili!

Saznajte više na https://www.hrvatskitelekom.hr/deezer i pronađite ponudu za svoj ukus!

254423,250324,249763,182706

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


RTL

Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr