S KONCERTA U ARENI ZAGREB

Beyonce: 'Imam lijepe uspomene na Hrvatsku'

17.04.2013 u 22:52

Bionic
Reading

'Pozdrav! Divan je osjećaj nastupati večeras pred svima vama. Volim vas, prekrasna ste publika. Ovo nije prvi put da sam u Hrvatskoj i imam lijepe uspomene na nju', izjavila je Beyonce u srijedu navečer pred 18.000 ljudi koji su došli na njezin spektakularni koncert u Areni Zagreb

Beyonce je na pozornicu pred zagrebačku publiku izašla u 21.30 i pjesmom 'Run the World (Girls)' započela svoj drugi koncert u našoj zemlji.

Nakon toga poručila je: 'Bili ste uz mene i kada sam griješila', te otpjevala 'Flaws and All'.

Kao predizvođačica u zagrebačkoj Areni nastupila je naša pjevačica Franka Batelić, koja je prvo otpjevala pjesmu 'Možda volim te', nakon toga 'Crnu dugu', a uslijedila je pjesma 'Dancing on my own' pjevačice Robyn. Četvrta njezina pjesma bila je 'Pred svima', da bi svoj nastup završila pjesmom 'Girl on fire' Alicije Keys, a tu je pjesmu, rekla je, posvetila Beyoncé.


Jedna od najpopularnijih pjevačica današnjice drugi je put u našu metropolu stigla u sklopu svoje najveće i produkcijski najraskošnije turneje dosad, 'Mrs. Carter Show World Tour'. Uz repertoar od 23 pjesme diva se presvukla čak desetak puta, a najveće oduševljenje publike izazvao je provokativni zlatni šljokičasti kostim s istaknutim prsima i lažnim bradavicama, piše Večernji.hr

Spektakularna produkcija uključivala je dvije pozornice, veću i manju, a pjevačicu je s jedne na drugu binu nosio kran. Izvedbu predzadnje pjesme, balade 'I Will Always Love You', pratio je video iz dokumentarnog filma o životu superzvijezde 'Beyoncé: Život je samo san' u kojem su se pojavili i kadrovi s njenog odmora na Jadranu, što je posebno razgalilo publiku.