SPREMA SPEKTAKL

Beyonce u zagrebačkoj Areni za manje od 24 sata!

16.04.2013 u 13:15

Bionic
Reading

Sutra, 17. travnja, pop diva Beyoncé podići će na noge dupkom punu Arenu Zagreb

Pred dvoranom ispunjenom do zadnjeg mjesta trenutačno najveća muzička diva i jedna od najljepših žena svijeta, Beyoncé, sa svojim timom glazbenika i plesača priredit će spektakl koji se željno očekuje.

Hrvatski koncert Beyoncé službeno je rasprodan već nakon nekoliko dana prodaje ulaznica. U Zagrebu se već osjeća veliko uzbuđenje oko koncerta! Pripreme u Areni su počele, a ne sumnja se da i obožavatelji koji su svoje ulaznice kupili na vrijeme sada s nestrpljenjem odbrojavaju zadnje sate do početka koncerta.

Vrata dvorane na dan koncerta se otvaraju u 18 sati. Atmosferu će zagrijati Franka Batelić čiji nastup počinje u 20 sati. U 21 sat pozornicom će zavladati kraljica Beyoncé.

Turneja je službeno započela 15. travnja u Beogradu. Očekivano, priredila je vrhunski šou, a publika je bila oduševljena.
Kritike, i medija i posjetitelja, i više su nego pozitivne – oduševila je u glazbenom, modnom i zabavljačkom aspektu.
Beyoncéin nastup u 2009. godini bio je izvanredan te je obećala kako će ponovno doći u Hrvatsku. Ove godine ispunit će svoje obećanje.


Ovim putem mole se svi posjetitelji koncerta da ne donose fotoaparate i kamere. Također, u dvoranu je zabranjeno unositi bilo koji predmet koji može ugroziti sigurnost posjetitelja.

Navedeno nije posebna restrikcija, već standardna zabrana koja je istaknuta na poleđini svake ulaznice te organizator ne snosi nikakve odgovornosti ukoliko dođe do oduzimanja nedozvoljenih predmeta. Preporuča se svim posjetiteljima da na koncert dođu na vrijeme kako bi se izbjegle nepotrebne gužve, zbog posebnog pregleda posjetitelja.

Beyoncé je jedna od najpoznatijih i najcjenjenijih glazbenica u pop kulturi. Umjetnica, solo izvođačica, glumica i poslovna žena prodala je više od 75 milijuna albuma širom svijeta. Njezin rad je osigurao joj je brojne nagrade i priznanja, uključujući 16 Grammyja. Billboard ju je proglasio najboljim ženskim izvođačem te najboljim radijskim izvođačem 2000-ih godina. Američko udruženje diskografske industrije (Recording Industry Association of America) je također prepoznalo Beyoncé kao najboljeg izvođača u proteklih nekoliko godina.

Posljednja turneja Beyoncé 'I AM…WORLD TOUR' bila je izuzetno uspješna, te je zauzela prvo mjesto na Billboardvoj ljestvici 'Hot Tour chart'. Turneja je uključivala više od 100 koncerata u 32 zemlje na šest kontinenata, a koncerte je vidio više od 1,1 milijun fanova. Kritičari su dosljedno hvalili njezine energične nastupe te je prozivali najboljim izvođačem zahvaljujući kombinaciji privlačnosti i otmjenosti, što je čini umjetnicom budućnosti.