SUBOTA U KINU EUROPA

Odabran plakat zagrebačkog koncerta Rundek Cargo Trija

09.04.2013 u 11:03

Bionic
Reading

Zagrebački koncert Rundek Cargo Trija koji će se održati u subotu, 13. travnja, mnogima je dao priliku da se kreativno izraze. Krajem prošlog tjedna, završila je akcija u kojoj su obožavatelji slali svoje prijedloge za plakat, a Rundek je odabrao rješenje koje mu se najviše svidjelo, u duhu albuma 'Plavi avion'

I dok su kreativci marljivo slali prijedloge plakata, ulaznice za koncert prodavale su se velikom brzinom pa je u prodaji ostalo još samo stotinjak, javljaju organizatori. Požurite stoga na vrijeme zauzeti svoje mjesto jer će Kino Europa ove subote ponuditi zaista nesvakidašnji glazbeni doživljaj.

Nakon nekoliko koncerata u inozemstvu (Beč, Oslo, Malmo, Göteborg), Rundek Cargo trio dolazi u Hrvatsku kako bi održao proljetni koncert u posebnom ambijentu najstarijeg zagrebačkog kina. Nakon velikih i manjih, klupskih i festivalskih nastupa, i dalje su u potrazi za zanimljivim prostorima koji uz njihove cjelovečernje koncerte čine atmosferu još posebnijom.

Uskoro će u predvorju Kina osvanuti i pobjedničko rješenje plakata autorice Katarine Hudi, koje je izabrano među četrdesetak pristiglih radova iz cijele regije! Katarina će tako biti jedna od samo petstotinjak ljudi koji će naći svoje mjesto u dvorani ove subote, ako su na vrijeme kupili ulaznicu.

Rundek Cargo Trio - 'Plavi avion'

Ulaznica putem Eventima više nema, ali još ima oko stotinjak ulaznica na blagajni kina Europa.
Blagajna je otvorena svakim danom od 17 do 21 sat, a više informacija možete saznati i putem telefona 01 4872 888 svakim danom od 11 do 21 sat, a nedjeljom od 16 do 21 sat