DEPECHE MODE

Sudjelujte u nagradnoj igri i provedite nezaboravne trenutke s legendarnim bandom!

03.04.2013 u 13:23

Bionic
Reading

Legendarni Depechovci 23. svibnja ponovo dolaze u Zagreb! Budite prvi koji će provesti nezaboravne trenutke s rock velikanima. Sudjelujte u nagradnoj igri i osvojite vrijedne nagrade!

Kako sudjelovati u nagradnoj igri?

Svi korisnici mobilnih Plan tarifa s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj, koji u periodu od 4. travnja 2013. do 9. svibnja 2013.:

a) zasnuju pretplatnički odnos za tarife Plan za zabavu(XL, XXL) ili tarife Plan za obitelj (XL, XXL) u kojima je uključen Multimedia paket ili
b) zasebno aktiviraju Multimedia paket na jednoj od ostalih Plan tarifa slanjem SMS poruke sadržaja 'A' na SMS destinaciju3636
te koji prihvate objavljena Pravila, sudjeluju u nagradnoj igri.

Korisnicima se automatski dodjeljuje šifra sudionika igre putem sustava Hrvatskog telekoma te tako šifrirani ulaze u računalnu bazu sudionika nagradne igre (Baza sudionika).

Dobitnici će se izvlačiti slučajnim odabirom iz računalne Baze sudionika.

Nagrade su:

1x2 FanPit karte i upoznavanje s bandom na dan koncerta
25x2 Fan Pit karte
10x2 karte stajanje

Svakako pročitajte i pravilnik natječaja

Hrvatski telekom će po izvlačenju šifre sudionika iz Baze sudionika, telefonski kontaktirati Sudionika igre koji stoji iza šifre, prema podacima dostupnim u bazi korisnika Hrvatskog telekoma, u svrhu obavještavanja Sudionika igre o dobitku kao i radi dobivanja privole za obradu njegovih/njezinih osobnih podataka (ime, prezime, adresa) u svrhu daljnje provedbe Igre, a osobito o načinu preuzimanja i realizacije nagrade i ujedno dostaviti pisanu obavijest o osvajanju nagrade.

Izvlačenje dobitnika nagrade koji ispune uvjete bit će javno i održavat će se 13. svibnja 2013. godine u poslovnim prostorima Hrvatskog telekoma, na adresi u Ulici grada Vukovara 23, 10000 Zagreb, u 10 sati.