NAGRADNI NATJEČAJ

Vodimo vas na prvi ovosezonski koncert grupe Depeche Mode

27.02.2013 u 09:00

Bionic
Reading

Hrvatski Telekom i tportal.hr vas vode na ekskluzivni koncert Depeche Modea u Beču povodom lansiranja novog albuma! Najveći poklonici grupe Depeche Mode u Hrvatskoj, njih čak 22, dobit će priliku da preko natječaja na tportalu osvoje ulaznice za koncert grupe u Beču, 24. ožujka. A najkreativnijem čitatelju ćemo omogućiti i susret s članovima banda!

Ono što morate napraviti je na mail tportal@tportal.hr poslati tekst, slike ili video na temu 'Zašto bi baš mi išli na ekskluzivan koncert u Beču'. Objasnite zašto ste baš vi i vaši prijatelji zaslužili ovakvu priliku koja se dobiva jednom u životu. Pustite mašti na volju i budite kreativni jer najkreativniji postaju 'fan reporteri' i putuju s nama u Beč. Morate se dobro potruditi jer najkreativniji od najkreativnijih dobiva svojih pet minuta druženja sa članovima banda, ekskluzivnu meet&greet ulaznicu te naslov 'super fan reportera'!

Glavna nagrada: četiri ulaznice za koncert u Beču (jedna meet&greet ulaznica) te prijevoz autobusom iz Zagreba do Beča i natrag (povratak je odmah nakon koncerta)

Ostale nagrade: 6x3 ulaznice za koncert te prijevoz autobusom iz Zagreba do Beča i natrag (povratak je odmah nakon koncerta)

Korisnik koji prijavljuje sebe i svoje društvo mora biti korisnik HT usluga. Kako bi ga što lakše identificirali, uz osnovne podatke mora napisati i koju HT uslugu koristi. Svi prijavljeni moraju poslati svoje ime i prezime, broj telefona i e-mail adresu

Natječaj na kojem fanovi trebaju dokazati svoju strast prema grupi otvoren je do nedjelje 10. ožujka, a imena dobitnika objavit ćemo na tportalu u srijedu, 13. ožujka.

Svakako pročitajte pravilnik natječaja

Također, obožavatelji grupe Depeche Mode diljem svijeta moći će doživjeti ovo jedinstveno premijerno izvođenje materijala s novog albuma, i putem webcasta i prijenosa cijelog događaja ubrzo nakon koncerta na stranici www.electronicbeats.net.

'Za novi album je vladalo takvo zanimanje da se njegova promocija uživo i streaming novih pjesama činilo kao sjajan način da ljudi širom svijeta osjete atmosferu novog albuma. Suradnja s Telekomom omogućuje nam da iskoristimo mogućnosti tehnologije i da nas čuje što veći krug slušatelja,' rekao je pjevač Dave Gahan.

Glavnu nagradu je osvojio Davor Veljača s tekstom:

Imali smo DM rođendane, DM tulume, DM maratone, pa čak i DM vjenčanje. Svaki stih njihove glazbe je duboko ukorijenjen u svakoj pori našega života. Uvijek smo prvi u redu čekanja za DM koncerte i nova izdanja te redoviti posjetitelji, organizatori DM slušaonica.
Fuki: jedan od najvećih DM fanova (ako ne i najveći), poznat po DM maratonima i slušaonama koje je organizirao u Zagrebu zadnjih 12 godina.
Davor: ljubav prema DM-u je počela krajem 80-ih kada je kao 15-ogodišnjak igrom slučaja pogledao spot Behind the Wheel i traje do danas.
Ivana: ljubav je počela još u osnovnoj školi, susjed mi je dao svoju ploču Music for the Masses, uz riječi ti si čudna, tebi bi se ovo moglo sviđati. Zaljubila sam se na prvo slušanje.
Vjeko: moj prijatelj se pripremao da kazetu Speak And Spell presnimi s igricama za Commodore 64. Uzeo sam tu njemu čudnu muziku i od 1981. slušam je do danas.
Mi smo true DM fanovi i zaslužujemo ovu priliku, pogledajte naš video i sve će Vam biti jasno.

Ostali dobitnici:

Klaudija Rovis
Fausto Ferlin
Tea Cvitak
Ivana Nikolić
Daniel Pritišanac
Danijel Levatić

Pogledajte fotke koje su nam poslali dobitnici.