24. I 25. LIPNJA

Pogledajte raspored izvođača na T-Mobile INmusic festivalu

08.06.2009 u 12:03

Bionic
Reading

Završen je popis izvođača T-Mobile INmusic festivala te je posložen raspored i satnica festivala. Od headlinera, u srijedu nastupaju Kraftwerk, Franz Ferdinand i Dimu Borgir, a u četvrtak Moby, Anthrax

Festivalski program počinje u 17 sati 24. i 25. lipnja, i traje sve do ranih jutarnjih sati uz svirku na Noćnom stageu i Radio 101 stageu. Festival otvaraju mladi domaći bendovi, a kulminacija se očekuje nastupima headlinera.

Program se odvija na ukupno pet pozornica: T-Mobile stage, Nokia stage i Tuborg Green stage na kojima se program odvija od 17 sati do ponoći te na Radio 101 stageu i Noćnom stageu, na kojima se program odvija od 20 sati do 4 sata ujutro.

Festivalski ulaz se otvara u 16.30 sati, a kamp će biti otvoren dan prije festivala, 23. lipnja, od 18 sati i zatvorit će se 26. lipnja u 18 sati.

Za uvećani prikaz rasporeda, kliknite na sliku

Od zvijezda ovogodišnjeg T-Mobile INmusic festivala, u srijedu, 24. lipnja, na T-Mobile stageu nastupit će Lily Allen s početkom u 18.45 sati, nakon koje će uslijediti Kraftwerk u 20.45 i Franz Ferdinand s početkom u 22.45. Prvoga dana na Nokia stageu nastupaju Kawasaki 3p, Rokia Traore i Yeah Yeah Yeahs, na Tuborg Green stageu Hatebreed u 20 sati i Dimu Borgir u 22 sata, na Radio 101 stageu u ponoć nastupa Richard Dorfmeister, a Eddy Ramich na programu je od 2 sata iza ponoći. Dan će na Night stageu u srijedu zatvoriti KUD Idijoti s početkom pola sata iza ponoći.

Četvrtkov program na T-Mobile stageu otvara Art Brut u 17 sati, nakon kojeg slijede Editors, N*E*R*D i Moby s početkom u 22.30 sati. Na Nokia stageu nastupit će, između ostalih, Sergent Garcia i Tricky, Tuborg Green stageom zavladat će God Dethroned i Anthrax s početkom u 22 sata, na Radio 101 stageuAdrian Sherwood započinje svoj nastup pola sata nakon ponoći i, kao posljednje veliko ime, na Night stageu u isto vrijeme svoj nastup započinje Kiril Džajkovski.

Ako Grad Zagreb odobri održavanje programa do 1 sat iza ponoći, satnica nastupa se pomiče, što ćete saznati na vrijeme.