tportal.hr

Zagreb
+11
Osijek
+10
Pula
+10
Rijeka
-
Zadar
+12
Split
+14
Dubrovnik
+14

24. I 25. LIPNJA

Pogledajte raspored izvođača na T-Mobile INmusic festivalu

Završen je popis izvođača T-Mobile INmusic festivala te je posložen raspored i satnica festivala. Od headlinera, u srijedu nastupaju Kraftwerk, Franz Ferdinand i Dimu Borgir, a u četvrtak Moby, Anthrax

Datum objave:
8.6.2009 12:03

Zadnja izmjena:
9.6.2009 12:45

Festivalski program počinje u 17 sati 24. i 25. lipnja, i traje sve do ranih jutarnjih sati uz svirku na Noćnom stageu i Radio 101 stageu. Festival otvaraju mladi domaći bendovi, a kulminacija se očekuje nastupima headlinera.

Program se odvija na ukupno pet pozornica: T-Mobile stage, Nokia stage i Tuborg Green stage na kojima se program odvija od 17 sati do ponoći te na Radio 101 stageu i Noćnom stageu, na kojima se program odvija od 20 sati do 4 sata ujutro.

Festivalski ulaz se otvara u 16.30 sati, a kamp će biti otvoren dan prije festivala, 23. lipnja, od 18 sati i zatvorit će se 26. lipnja u 18 sati.

t-mobileinmusicfestival.comZa uvećani prikaz rasporeda, kliknite na sliku Od zvijezda ovogodišnjeg T-Mobile INmusic festivala, u srijedu, 24. lipnja, na T-Mobile stageu nastupit će Lily Allen s početkom u 18.45 sati, nakon koje će uslijediti Kraftwerk u 20.45 i Franz Ferdinand s početkom u 22.45. Prvoga dana na Nokia stageu nastupaju Kawasaki 3p, Rokia Traore i Yeah Yeah Yeahs, na Tuborg Green stageu Hatebreed u 20 sati i Dimu Borgir u 22 sata, na Radio 101 stageu u ponoć nastupa Richard Dorfmeister, a Eddy Ramich na programu je od 2 sata iza ponoći. Dan će na Night stageu u srijedu zatvoriti KUD Idijoti s početkom pola sata iza ponoći.

Četvrtkov program na T-Mobile stageu otvara Art Brut u 17 sati, nakon kojeg slijede Editors, N*E*R*D i Moby s početkom u 22.30 sati. Na Nokia stageu nastupit će, između ostalih, Sergent Garcia i Tricky, Tuborg Green stageom zavladat će God Dethroned i Anthrax s početkom u 22 sata, na Radio 101 stageu Adrian Sherwood započinje svoj nastup pola sata nakon ponoći i, kao posljednje veliko ime, na Night stageu u isto vrijeme svoj nastup započinje Kiril Džajkovski.

Ako Grad Zagreb odobri održavanje programa do 1 sat iza ponoći, satnica nastupa se pomiče, što ćete saznati na vrijeme.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


RTL

Preporučujemo

Vedrana Knežević

tportal.hr

tportal.hr

Boris Banović

Vanda Winter

Helena Šopar

Još videa

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr