NAGRADNJAČA

Dallas Records i tportal.hr vas nagrađuju

21.02.2013 u 11:27

Bionic
Reading

Dallas Records i tportal.hr su za svoje čitatelje pripremili albume Severine, Pavela te Kandžije i Toxare.

SEVERINA 'Dobrodošao u klub'

Najiščekivaniji album godine u regiji, Severinin 'Dobrodošao u klub', predstavljen je s dva singla, 'Uzbuna', za koji je već objavljen i spot, i 'Ko me tjero'. Donosi ukupno 13 pjesama, a osim već spomenutih aktualnih singlova, na albumu se nalaze i mega hitovi 'Brad Pitt', 'Grad bez ljudi' i 'Italiana'.

PAVEL 'Od prve zvijezde ravno'

Drugi studijski album Pavela 'Od prve zvijezde ravno' publici je predstavljen izvrsnim singlom 'Zbog tebe' (najnježniji i najljepši komadić ljubavne lirike odavno prosut na ovim prostorima – A. Jurkas), kojega je zatim slijedio duet sa glumicom Ivom Visković 'Kalifornija', i trenuno aktualni 'Sve si gluplji što stariji bivaš'.
Album 'Od prve zvijezde ravno' prvenstveno je ljubavne tematike, s, kako sam autor kaže, nekoliko osvrta na pred-srednjovječnu krizu i tsunamije. Već prvih nekoliko recenzija svrstavaju album u nabolja domaća izdanja godine, a Aljošu Šerića uz bok najcjenjenijim tekstopiscima ovih prostora poput Arsena Dedića i Đorđa Balaševića.
Na albumu je gostovao gudački kvartet i Dječji zbor Franjo Lučić iz Velike gorice, dok produkciju potpisuje Srđan Sekulović Skansi. Radislav Jovanov Gonzo redatelj je prva dva video spota za singlove 'Zbog tebe' i 'Kalifornija', a tekstove i glazbu napisao je Aljoša Šerić.

KANDŽIJA I TOXARA 'Zlatne Žbice'

'Zlatne Žbice' novi je album osječkog hip hopera Kandžije Osjekanovića koji zajednom s Toxarom, najboljim novim MC-jem u zadnijh nekoliko godina, inače članom Kandžijinog benda Gole žene, na jednom mjestu okuplja najbolje izvođače s kojima su do sada surađivali te nakon višegodišnjeg dominiranja scenom stavljaju pečat i obilježavaju tu suradnju istinski zanimljivim nosačem zvuka.
Na albumu je 12 novih pjesama, a zajedno uz Kandžiju i Toxaru repaju Krankšvester, kraljevi undergrounda i suradnici od samih pocetaka, General Woo, Saša Antić (TBF), mladi Rima i mnogi drugi. Zvuk neodoljivo podsjeća na Beastie boyse, što zbog sirovosti što zbog načina izvedbe. Članovi Zlatnih žbica takodjer su i producenti koji su surađivali na albumu - Toza, Dirty hairy, Phezz i Koolade. Prema prvim recenzijama album je proglašen za jedno od najboljih regionalnih hip hop izdanja ove godine.

CD 'Dobrodošao u klub' je osvojila Biljana Tomljanović.

CD 'Od prve zvijezde ravno' je osvojio Petar Žugerc

CD 'Zlatne Žbice' je osvojio Dalibor Gelenđer.

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.