ARENA, 17. TRAVNJA

Beyonce u proljeće stiže u Zagreb

04.02.2013 u 09:29

Bionic
Reading

Slavna Beyonce Knowles 17. travnja nastupit će u zagrebačkoj Areni u organizaciji Adria Entertainment

U posljednje tri godine ovo je Beyonceina prva turneja, a obuhvatit će dvadeset europskih gradova, uz Zagreb nastupiti će u Dublinu, Berlinu, Parizu, te će održati četiri uzastopna nastupa u O2 u Londonu.

Nakon fantastičnog nastupa na sinoćnjem Pepsi SuperBowlu u New Orleansu(Louisiana), Beyoncé službeno započinje svjetsku turneju 'The Mrs. Carter Show', koja je do sada je najveći pothvat glazbenice. Očekuje se da će biti najveća turneja u opsegu od bilo koje prijašnje, a obzirom da će trajati godinu dana, u drugom dijelu turneje posjetiti će Latinsku Ameriku, Australiju i Aziju.

Posljednja turneja Beyonce 'I AM…WORLD TOUR' bila je izuzetno uspješna, te je zauzela prvo mjesto na Billboardvoj ljestvici 'Hot Tour chart'. Turnjea je uključivala vise 100 koncerata u od 32 zemlje na 6 kontinenata, a posjetilo ju je vise od 1.1 milijuna fanova.

Ulaznice i prodaja:
- Beyonce FAN CLUB pretprodaja ulaznica počinje 6. veljače u 16 h , više na www.beyonce.com
- Promotorska pretprodaja ulaznica počinje 8.veljače u 9 sati, a završava 10. Veljače u 17h. Ulaznice se mogu kupiti na www.eventim. hr, te na Eventim prodajnim mjestima Jurišićeva 2A i Arena centar Zagreb.
- Redovna prodaja ulaznica počinje 11.veljače na svim prodajnim mjestima sistema Eventim.

Ulaznice su podijeljene u nekoliko kategorija, a cijene ulaznica su:

BEYHIVE (ON STAGE), VIP EXPERIENCE B STAGE I PARTER-370 KUNA
VIP LOŽA-800 KUNA
SJEDENJE 1-420 KUNA
SJEDENJE 2-360 KUNA
SJEDENJE 3-330 KUNA
GORNJA TRIBINA-220 KUNA

Sjeverno američki dio turneje započet će 28. Lipnja, a prvi nastup Beyoncé će održati u Los Angelesu kao dio 'BET Experience' uživo u Staples Centru. Beyonce će nastupiti i na najvećem svjetskom muzičkom festival 'Rock in Rio' prve večeri festivala 13. Rujna u 'City of Rock' u Rio de Janeiru koji je prepoznatljiv po masivnoj posjećenosti.

Beyoncé je jedna od najpoznatijih i najcjenjenijih glazbenica u pop kulturi. Umjetnica, solo izvođačica, glumica i poslovna žena, objavila je četiri # 1 samostalna albuma te prodala više od 75 milijuna albuma širom svijeta. Njezin rad je osigurao joj je brojne nagrade i priznanja, uključujući 16 Grammyja. Billboard ju je proglasio najboljim ženskim izvođačem te najboljim radijskim izvođačem 2000-ih godina. Američko udruženje diskografske industrije (Recording Industry Association of America) je također prepoznalo Beyoncé kao najboljeg izvođača u proteklih nekoliko godina.

Kritičari su dosljedno hvalili njezine energične nastupe, te je prozivali najboljim izvođačem zahvaljujući kombinaciji privlačnosti i otmjenosti što je čini umjetnicom budućnosti.