NAGRADNJAČA

Lisinski pleše pod maskama

08.02.2013 u 09:54

Bionic
Reading

Ludi Fašnik sprema se i ove godine u subotu, 9. veljače u 20 sati, sakriti sve stolce Lisinskog i čudom parket koncertne dvorane pretvoriti u prostor najveće plesne pustolovine u kojoj ste ikada sudjelovali, a tportal.hr vam daruje 2x2 ulaznice

Možete biti sigurni da i ove karnevalske noći nitko neće sjediti u Lisinskom. Zašto? Sjediti možete i kod kuće, a plesati i zabavljati se samo u Lisinskom!

Sve posjetitelje očekuje zabavni program u predvorjima Dvorane. Žongleri, trbušne plesačice, akrobati, gatare, izrađivači maski, crtači ukrasa po tijelu i gastronomsko - enološka ponuda samo su mali dio fašničke ponude.

U samoj Dvorani, očekuju vas nastupi Roberta Marekovića i Swingersa, Ricarda Luquea i La Sonora Tropicala, Bloco de Samba Lagarto uz brazilske plesačice i DJ- a Phat Phillieja

Ulaznice su osvojili: Vlajčević Lara i Mirko Petak.

Cijena ulaznice za subotnje, karnevalsko ludilo u Lisinskom, iznosit će 70 kuna. Učenici, studenti, umirovljenici i osobe s invaliditetom, na kupnju ulaznica ostvaruju 20 posto popusta. Pretplatnici ciklusa Lisinski subotom i Metropolitanau Lisinskom ostvaruju 30 posto popusta.
Učenici i studenti, uz predočenje odgovarajućeg dokumenta, dva sata prije početka koncerta mogu kupiti ulaznicu po cijeni od 10 kuna.