NOVI HIT

Pogledajte novi spot Elementala za pjesmu 'Nustrašivi'

22.01.2013 u 13:34

Bionic
Reading

Riječ je prvom singlu sa novog albuma u pripremi grupe Elemental koja je u radijski eter puštena krajem prošle godine dok je producent i idejni kreator spota poznati glumac Goran Bogdan.

Oko spota za singl "Neustrašivi" okupila su se zvjezdana imena u pomalo neobičnim 'ulogama'. Naime, producent i idejni začetnik spota uspješni je hrvatski glumac Goran Bogdan koji ovaj put nije stajao ispred, nego iza kamere, kao predvodnik kreativne ekipe koja je snimala spot. Prema Bogdanovoj zamisli, članovi benda u spotu glume superjunake u zanimljivim kostimima – njih je pak osmislio i koncipirao poznati hrvatski modni dizajner Ivica Skoko. Jednu od glavnih uloga u spotu glumi slavna hrvatska glumica Petra Dugandžić koja je javnosti, između ostalog, poznata kao Lola iz serije 'Larin Izbor'. Članovi benda u spotu nose tajice mlade dizajnerice Tamare Ivić i njezina brenda ZOE leggings.

Redatelj spota talentirani je mladi redatelj Jadran Puharić, snimatelj je Dragan Šiša, dok je spot montirala Iva Mrkić. U spotu se također pojavljuju i ilustracije za koje je zadužen bio zagrebački dizajner Dušan Jungić. Radnja spota prati neustrašivog superjunaka kojeg tumači student ADU Matija Šakoronja, javnosti poznatiji kao glavni glumac iz Šegrta Hlapića. On se od običnog momka iz susjedstva pretvara u Neustrašivog heroja koji u raznim avanturama pomaže članovima benda.