NAGRADNJAČA

Tko ide na koncert Tamare Obrovac

03.06.2009 u 11:38

Bionic
Reading

Tamara Obrovac i Transhistria Electric 8. lipnja će održati urnebesni koncert u zagrebačkom klubu Aquarius na kojem će, uz pjesme s posljednjeg albuma 'Neću više jazz kantati', pjevati i dobre stare hitove. Tportal.hr ovom prigodom vodi svoje čitatelje na koncert (3x2)

Nakon što su prije mjesec dana koncertnom promocijom albuma 'Neću više jazz kantati' u studiju Radija 101 oduševili posjetitelje tportala i slušatelje Stojedinice, Tamara Obrovac i Transhistria Electric, uštekani u struju i pojačani za puhače i back vokale, odlučili su pružiti nam još jednu koncertnu poslasticu. Ovoga puta u Aquariusu, na koncertu 8. lipnja.

Uz pratnju fenomenalnog osmeročlanog ansambla, Tamara će nam u Aquariusu pružiti vrhunski glazbeni događaj temeljen na spoju električnih i akustičnih glazbala te funka i soula s istarskom glazbenom tradicijom, uz, naravno, pregršt humora, kako glazbenog, tako i onog Tamarinog. Na repertoaru će se uglavnom naći pjesme s novog albuma 'Neću više jazz kantati', poput 'Seksuvalna', 'Vitra u kosi' i ostalih, ali bit će tu i starih dobrih hitova i ponekih iznenađenja.

Po dvije ulaznice osvojile su:

Danijela Lugarić
Jelena Juranović
Marija Ozimec