UVIJEK SEKSI

Izazovna Severina nikoga ne ostavlja ravnodušnim

29.11.2012 u 14:21

Bionic
Reading

Dva od tri velika hita kojim Severina najavljuje nadolazeći album 'Dobro došao u klub' - 'Brad Pitt' i 'Italiana' - jednostavno su izostala, ali je sarajevsku publiku na koncertu Kemala Montena održanom u srijedu navečer, na kojem je bila jedna od gošći, počastila baladom 'Grad bez ljudi' te s još uvijek aktualnog albuma pjesmom 'Tridesete' koju je izvela u pratnji Gorana Bregovića

Svemu je prethodilo zajedničko izvođenje pjesme s Montenom 'Pamtim samo sretne dane'.

Severinin izlazak na scenu Olimpijske dvorane Zetra, koja je bila ispunjena do posljednjeg mjesta, legendarni Monteno najavio je riječima: 'Dosta ste vi uživali, sada hoću i ja malo uživati u ljepoti.'

I pojavila se Severina, elegantna, u dugoj, ali izazovnoj haljini, a publika ju je dočekala s velikim oduševljenjem i aplauzom.

'Volim ovog čovjeka. Još dok sam bila djevojčica, kada bi Kemo bio na televiziji, ja sam grlila ekran i govorila mami kako je on divan čovjek', kazala je popularna Seve te s prvim taktovima zapjevala sa svojim idolom iz djetinjstva.

Naravno, nezasitnoj sarajevskoj publici jedna pjesma nije bila dovoljna, te je Severina zapjevala 'Grad bez ljudi', publika ju je zborno pratila do posljednjeg stiha, a isto se dogodilo kada joj se na sceni pridružio i Goran Bregović, uz čiju pratnju je izvela 'Tridesete'.

Seve Nacionale nije krila sreću što je dio spektakularnog Keminog koncerta jer voli njegovu neposrednost, srčanost, dobrotu, a sve je to razlog zbog kojeg, kako kaže, 'takve pjesme izlaze iz njega'.

'Upravo zbog toga su svi pjevači i glumci došli. Sretna sam, ali i malo žalosna što nisam dolje u publici jer vi to najbolje možete osjetiti', kazala je Severina.

Upitana koliko ju je majčinstvo promijenilo, kratko je kazala:

'Kažu mi da sam se pomladila, što i nije loše', rekla je kroz smijeh naša pjevačica.

Osim Severine, na koncertu Kemala Montena jednostavno nazvanog 'Vratio sam se, živote' i s poznatim bitlsovskim sloganom 'Uz malu pomoć mojih prijatelja' ('With a little help from my friends') nastupili su i Oliver Dragojević, Dražen Žerić Žera, Rade Šerbedžija, Hanka Paldum, Dino Merlin i Zdravko Čolić