NAGRADNJAČA

Osvojite novi album Lane Jurčević

27.11.2012 u 14:00

Bionic
Reading

Pjevačica Lana Jurčević ovu nedjelju u atraktivnom okruženju zimskog vrta unutar Kraša ima promociju svog novog albuma 'Pobjede i porazi', a tportal.hr i Menart su tom prigodom za jednog čitatelja pripremili dvije ulaznice te jedan box (bombonijera i album).

Nakon što je prije mjesec dana predstavila vrlo zanimljivu video priču za pjesmu 'Što je moje, što je njeno?', kojim je ujedno najavila i izlazak novog u cijelosti autorskog albuma, Lana Jurčević je prije službenog puštanja albuma u prodaju odlučila svojim fanovima predstaviti presjek albuma.

Ponosna na svoj prvi autorski album Lana kaže:

'Ne mogu opisati osjećaj vlastitog stvaranja albuma; od svakog slova, tona, instrumenta i svake sekunde zvuka koji smo stvorili zajedno. Ovaj album je moja beba, moj život pretočen u svaku pjesmu. Iskreno i beskompromisno. I dalje je to pop, ali vrlo raznolik. Svaka pjesma ima potpuno drugačiju atmosferu, ritam, poruku. Iako nisam više realna, ali oni koji me poznaju, kažu da je ovaj album 100 % ja. Ono kakvom me znaju oduvijek, glazbeno'.

Brojni pozitivni komentari na Youtubeu i Facebooku ponovno su dokazali da je Lana Jurčević pjevačica nevjerojatnih glasovnih sposobnosti kojima može konkurirati i najvećim svjetskim glazbenicama. Neprestana potreba za stvaranjem i kreativnošću te jedinstvena boja glasa Lanin su najveći adut, a novim albumom 'Pobjede i porazi', Lana ponovno pomiče vlastite, glazbene i produkcijske standarde. Kako Lana ništa ne radi uobičajeno tako niti promocija albuma neće biti uobičajena. U atraktivnom okruženju zimskog vrta unutar Kraša, Lana će ove nedjelje, 2. prosinca u 19 sati u slatkoj atmosferi uživo izvesti sve pjesme s novog albuma 'Pobjede i porazi'.

Album potražite u prodaji od 1. prosinca u Konzumu te bombonijerama Kraš!

Dvije ulaznice i poklon paket je osvojio Dominik Papić