NAGRADNJAČA

Osvojite ulaznice za Lukyev koncert

26.11.2012 u 10:47

Bionic
Reading

Splitski kantautor Luky 30. studenog priprema koncertnu promociju albuma 'Hvala :)': na pozornici će mu se pridružiti i gosti te suradnici na albumu, a među njima, uz članove pratećeg benda, i klapa Kampanel. Tportal.h ovom prilikom poklanja 2x2 ulaznice svojim čitateljima.

Zagrebački ljubitelji dalmatinske pop-rock romantike doći će na svoje jer splitski kantautor Luky dolazi u Zagreb. Nakon uspješne koncertne promocije novog albuma 'Hvala :)' u jedinstvenom ambijentu galerije Meštrović u Splitu i srednjovjekovnom kamenom dragulju Korčuli, nastavak Lukyjeve glazbene čarolije dogodit će se u petak, 30. studenog, u zagrebačkoj Tvornici kulture s početkom u 21 sat.

Album 'Hvala :)' zatvara trilogiju čiji je prvi dio bio antologijski album 'Ararit' objavljen 2002, dok je drugi dio trilogije, album 'V.I.T.R.I.O.L.' objavljen 2006. godine.

Luky je snimio i videouradak za novi singl 'Znak', jednu od bržih pjesama i peti singl s novog albuma kojim najavljuje nastavak promotivne koncertne turneje 'LUKY Hvala :)' velikim koncertom u Zagrebu. Režiju novog videospota potpisuje porinovac Žare Batinović, snimatelji su Milan Latković i Vojan Koceić, za scenografiju se pobrinula Ana Marin, a za produkciju spota odgovorna je Nela Perković. Glavna ženska uloga u kojoj se odlično snašla povjerena je Ani Perduv.

'Koncertni program koji izvodimo vrlo je dinamičan i predstavlja pjesme na jedan novi, poseban način koji plijeni pozornost te se iskreno nadam da će publika moći uživati od početka do samog kraja koncerta', izjavio je Luky povodom zagrebačkog nastupa.

Po dvije ulaznice su osvojile:

Ksenija Vučur
Suzana Burazer