'TEŠKE BOJE' UŽIVO

Goran Bare najavio veliki zagrebački koncert

14.11.2012 u 09:42

Bionic
Reading

Goran Bare i Majke nastupit će u Boćarskom domu u petak, 7. prosinca, uz podršku grupa Sane i Žanamari i J'Animalse koji će zagrijati publiku prije izlaska Bare i Majki koji ovim koncertom službeno završavaju koncertnu promociju albuma 'Teške boje'

Na danas održanoj press konferenciji u pivnici Medvedgrad najavljen je veliki zagrebački koncert Gorana Bareta i Majki kojim završavaju službenu koncertnu promociju albuma 'Teške boje'. Međutim, to istovremeno ne znači, kao što su naglasili, da je to ujedno i zadnji koncert do daljnjeg. Štoviše, tijekom prosinca već imaju dogovoreno još sedam nastupa iz kojih onda slijedi pauza pa početak rada na novom albumu. Bare i Majke će osim pjesama sa albuma 'Teške boje' na koncertu odsvirati i prigodan presjek pjesama Bare i Majki iz njihove karijere.

Zanimljivo je da su ovim koncertom dali sjajnu priliku grupi Sane i Žanamari i J'Animalsima da se predstave publici koja bi mogla ostati ugodno iznenađena ukoliko do sada još nisu imali prilike vidjeti spomenute izvođače. Sane je ovih dana objavio odličan album obrada 'Do Not Cover', a do kraja godine i autorski album sa pjesmama na hrvatskom i album s pjesmama na engleskom jeziku. Na koncertu u Boćarskom domu Nikola Marjanović, pjevač grupe Sane, najavio je da će uz dvije do tri obrade obavezno izvesti i par autorskih pjesama uključujući i dvije sa početka karijere grupe Sane iz sredine 90-ih.

Žanamari Lalić se u svoje ime i ime J'Animalsa zahvalila na pruženoj šansi iako je naglasila da je ovo već treći nastup uz Baru i Majke i da se posebno veseli zagrebačkom koncertu najavivši da će uz pjesme sa aktualnog albuma 'Druga vrsta' izvesti i jednu sasvim novu pjesmu.

Cijena ulaznica, koje za dva dana kreću u prodaju, iznosit će do 1. prosinca 70 kuna, a do 1. prosinca do koncerta 120 kuna. Koncert počinje u 21 sat.