NAGRADNJAČA

Vodimo vas na koncert Nine Badrić

15.11.2012 u 13:45

Bionic
Reading

Jedan od najiščekivanijih koncerata ove sezone održat će se u subotu, 17. studenoga, u Košarkaškom centru 'Dražen Petrović' (popularnoj Ciboni) s početkom u 20 sati. A mi smo za svoje čitatelje pripremili 10x2 ulaznice!

Drugi je to koncert s turneje 'NeBo', a ujedno je to i koncert kojim će HIT FM radio proslaviti 20 godina emitiranja na istim frenkvencijama: 93,6 i 104, 5 Mhz. U želji da u ovo recesijsko vrijeme financije ne budu prevelika prepreka, Nina je odlučila da sva djeca visine do 150 cm ili do 11 godina imaju besplatan ulaz u dvoranu ako su u pratnji odrasle osobe.

Inače, NeBo je Ninin sedmi studijski album koji je prošle godine objavio Aquarius Records. Cijena ulaznica za koncert u Ciboni je 99 kuna, ulaznice se mogu kupiti u Aquarius music shopovima u Zagrebu i na svim Eventimovim prodajnim mjestima.

Album sadrži četrnaest skladbi, a na albumu su zajedno sa Ninom surađivali već dobro poznati suradnici Ante Gelo, Baby Dooks, Darko Juranović D'Knock, Massimo, Nikša Bratoš, Aleksandra Milutinović, ali i neka nova imena poput producenta Denykena, aranžera Tihomira Preradovića, autora Rastka Miloševa, Dina Muharemovića te Branimira Mihaljevića i Antonije Šole.

Po dvije ulaznice su osvojile:

Ana Barun
Manda Dalić
Monika Karačić
Violeta Zlatar
Estera Ivanišević
Tatjana Malnar Pocrnić
Branka Perković
Nives Tomašić
Sanja Belić
Ines Živko