NAGRADNJAČA

Najveći i najbolji svjetski Pink Floyd Show u Zagrebu

07.11.2012 u 11:06

Bionic
Reading

Najveći i najbolji svjetski Pink Floyd Show, Brit Floyd, dolazi u četvrtak, 8. studenoga, u zagrebačku dvoranu Dom sportova u sklopu svoje svjetske turneje A Foot in The Door World Tour 2012. A mi smo za svoje čitatelje pripremili 4x1 ulaznicu!

Brit Floyd su 2010. u Liverpoolu osnovali Chas Cole, voditelj agencije CMP Entertainment i Damian Darlington, gitarist i glazbeni direktor Brit Floyda (koji je imao čast svirati Davidu Gilmoureu na proslavi njegova 50. rođendana 1996. u Londonu).

Brit Floyd je glazbeni kritičari proglasili su najboljim i najautentičnijim Pink Floyd Showom, za 'pravu reinkarnaciju Pink Floyda' i za najbolji show u čast općenito.

S obzirom na to da Pink Floyd vjerojatno više neće ići na turneju, moći ćemo vidjeti najbolju moguću kopiju, jer su se Brit Floyd potrudili skinuti svaki detalj u zvukovnom spektru pa ako na koncertu zatvorite oči, moći ćete zamisliti da ste na koncertu Floyda.

Turneja A Foot in The Door World Tour 2012 posvećena je posljednjem', best of albumu Pink Floyda 'A Foot In The Door' (EMI/Dallas Records), a vizualno je koncipirana na posljednjoj turneji Pink Floyda Division Bell Tour iz 1994. (često nazivana 'Pulse' zbog istoimenog albuma i DVD-a); uključuje identičnu rasvjetu i video projekcije za svaku pjesmu. Na samom koncertu koji traje više od dva sata Brit Floyd izvode većinu hitova iz svih razdoblja Pink Floyda pa tako i s najpopularnijeg, dvadeset i tri puta platinastog albuma 'The Wall' (1979).

Brit Floyd su do sada na svakom koncertu oduševili publiku,pa i onu u Royal Albert Hallu u Londonu, kao i više od 250 tisuća ljudi na prošlogodišnjoj turneji svojom izvedbom i set-listom koja može zadovoljiti i najveće fanove. Set-lista nije sastavljena na temelju 'najvećih hitova', već na best offu, onako kako bi je sastavili najveći fanovi.

Tako su tu pored klasika 'Shine On Crazy Diamond', 'Wish You Were Here', 'Another Brick In The Wall', 'Money', 'Time', 'Comfortably Numb', 'Learning To Fly', 'High Hopes', 'Echoes' (u originalnoj 23 minutnoj verziji), 'One Of These Days',... i 'Have A Cigar', 'Vera', 'Fletcher Memorial Home', 'Is There Anybody Out There?', 'Pigs' pa čak i Barrettova 'See Emily Play'.

Po jednu ulaznicu su osvojili:

Zvonimir Bešlić
Siniša Jambrek
Nenad Nešić
Saša Paulin