NAGRADNJAČA

Tko ide na koncert The Killersa

22.05.2009 u 10:21

Bionic
Reading

Jedna od najboljih rock grupa posljednjeg desetljeća, The Killers, nakon završene turneje koja je u potpunosti bila rasprodana, 7. lipnja nastupa i u Ljubljani. A tportal.hr vodi najbrže čitatelje na koncert

The Killers, po mnogima jedna od trenutačno najboljih rock grupa na svijetu, 7. lipnja 2009. dolaze u Ljubljanu povodom izdavanja albuma 'Day & Age'. Koncert će se održati na Hipodromu Stožice, najvećoj koncertnoj lokaciji u Sloveniji koja može primiti više od 50.000 ljudi. Domaćin ovoga glazbenog spektakla najveći je slovenski mobilni operater, Mobitel, a ulaznice su u prodaji na Eventimovim prodajnim mjestima i na internetskoj stranici www.eventim.hr za 23,20 eura (oko 170 kuna).

Američka rock grupa The Killers osnovana je 2002, a čine je pjevač Brandon Flowers, gitarist Dave Keuning, basist Mark Stoermer i bubnjar Ronnie Vannuci ml. Debitantski album 'Hot Fuss' ugledao je svjetlo dana 2004. i prodan je u više od milijun primjeraka diljem svijeta. Sljedeći studijski album koji su nazvali 'Sam's Town' izašao je 2006. i čak je 42 tjedna bio na prvom mjestu ljestvice Billboard Top 200. Njihova europska turneja započela je 18. veljače u Londonu gdje su oduševljeni Englezi za samo 60 minuta pokupovali svih 150 tisuća ulaznica.

Po dvije ulaznice osvojili su:

Ivana Bogdan
Katia Kozina
Bojana Božanić