KLAPA RIŠPET PREDSTAVLJA

Novi glazbeni spot za pjesmu 'Kad je pošla ća'

18.10.2012 u 10:28

Bionic
Reading

Pjesma 'Kad je pošla ća' posljednji je hit izašao iz bogate riznice trenutno najvećeg autora klapske pjesme Pere Kozomare, koji na najiskreniji način njeguje i čuva tradiciju klapskog pjevanja

Nakon glazbenih spotova za posljednja dva hita 'Sunce mi od tebe dolazi' koji su snimili s legendom hrvatske glazbe Matom Mišom Kovačem i 'Lumin' u kojem je gostovala legendarna splitska ljepotica Ana Sasso, klapa Rišpet predstavlja glazbeni spot za svoju novu pjesmu 'Kad je pošla ća'.

'Ovoga puta riječ je o sjetnoj skladbi mediteranskog ugođaja s predivnim tekstom te jakim i moćnim refrenom, pjesmi na koju sam jako ponosan, pjesmi koja dira emocije, dušu, pjesmi za koju se nadam da će dugo ostati u narodu. Mislim da svatko ima u životu nekoga tko mu je 'otišao ća' na ovaj ili onaj način', izjavio je skladatelj Pero Kozomara ususret premijeri glazbenog spota.

Glazbeni spot sniman je u okolici Splita na starom dalmatinskom jedrenjaku na kojem je klapa zaplovila pučinom Jadrana te još jedanput kroz pjesmu nam donijela miris mora i Dalmacije.