tportal.hr

Zagreb
+6
Osijek
+8
Pula
+6
Rijeka
+12
Zadar
+6
Split
+11
Dubrovnik
+12

KLAPA RIŠPET PREDSTAVLJA

Novi glazbeni spot za pjesmu 'Kad je pošla ća'

Pjesma 'Kad je pošla ća' posljednji je hit izašao iz bogate riznice trenutno najvećeg autora klapske pjesme Pere Kozomare, koji na najiskreniji način njeguje i čuva tradiciju klapskog pjevanja

Datum objave:
18.10.2012 10:28

Zadnja izmjena:
18.10.2012 13:39

Vezane teme

Nakon glazbenih spotova za posljednja dva hita 'Sunce mi od tebe dolazi' koji su snimili s legendom hrvatske glazbe Matom Mišom Kovačem i 'Lumin' u kojem je gostovala legendarna splitska ljepotica Ana Sasso, klapa Rišpet predstavlja glazbeni spot za svoju novu pjesmu 'Kad je pošla ća'.

'Ovoga puta riječ je o sjetnoj skladbi mediteranskog ugođaja s predivnim tekstom te jakim i moćnim refrenom, pjesmi na koju sam jako ponosan, pjesmi koja dira emocije, dušu, pjesmi za koju se nadam da će dugo ostati u narodu. Mislim da svatko ima u životu nekoga tko mu je 'otišao ća' na ovaj ili onaj način', izjavio je skladatelj Pero Kozomara ususret premijeri glazbenog spota.


Glazbeni spot sniman je u okolici Splita na starom dalmatinskom jedrenjaku na kojem je klapa zaplovila pučinom Jadrana te još jedanput kroz pjesmu nam donijela miris mora i Dalmacije.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


RTL

Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr