NAGRADNJAČA

Vodimo vas na koncert grupe Accept

23.10.2012 u 08:31

Bionic
Reading

Najveći njemački heavy metal bend Accept nastupit će u srijedu, 24. listopada u Pogonu Jedinstvo (kraj kluba Močvara) u sklopu turneje kojom predstavlja novi album 'Stalingrad'. Taj će koncert biti prvi nastup grupe u Hrvatskoj u gotovo četiri desetljeća dugoj karijeri. A mi smo za svoje čitatelje pripremili 3x1 ulaznicu za koncert!

Accept je vlasnik najspektakularnijeg heavy metal reuniona s albumom 'Blood of the Nation' (2010.), među kritikom, a pogotovo među fanovima prihvaćenim s velikim oduševljenjem. Da su prezadovoljni, obožavatelji svih generacija pokazali su na trijumfalnoj turneji koja je uslijedila i potvrdila da status metal ikona kojeg Accept ima nije nimalo upitan, bez obzira na skoro desetljeće i pol dugu pauzu.

Više od godinu dana duga turneja obujmila je i nastupe na utjecajnim festivalima, support velikom AC/DC–u, a okončana je sredinom srpnja nastupom na Metalcampu 2011. Nova turneja u 2012. podijeljena je u dva dijela, proljetni i jesenski, bez festivalskih nastupa, pa će tako koncerti poput zagrebačkog biti rijetka prigoda publici da vidi Accept u promociji novog albuma 'Stalingrad', glazbenoj priči o jednoj od najvećih bitaka u povijesti prezentiranoj kroz dvoje umirućih ljudi koji nalaze utjehu jedno u drugom.

Sudeći po impresijama fanova i kritike jasno je kako se radi jednako dobrom albumu kao i 'Blood of The Nations', za što velike zasluge idu poznatom britanskom producentu i gitaristi legendarnog Sabbata Andy Sneapu (Megadeth, Testament, Nevermore, Opeth, Exodus, Killswitch Engage …), koji je na oba povratnička albuma napravio sjajan producentski posao.

Kao predgrupa nastupiti će talijanski hard'n'heavy sastav Hollow Haze, koji će na ovoj turneji će predstavljati svoj aktualni, četvrti studijski album 'Poison in Black'.

Po jednu ulaznicu su osvojili:

Josip Vuksan
Dino Vojić
Kristina Bionda