SKROMNA ZVIJEZDA

Stotinu bijelih ruža za Macy Gray

20.05.2009 u 19:22

Bionic
Reading

Već je opće poznato da gotovo sve zvijezde prilikom dolaska na lokaciju gdje će održati svoj nastup imaju svakakve prohtjeve. Među njima je i popularna pjevačica Marcy Gray, koja je zatražila garderobu sa stotinu bijelih ruža, dvije vrste pjenušca, puno voća, povrća i mirisnih svijeća

Karizmatična pjevačica u Zagreb dolazi nakon nastupa u Beogradu koji je zakazan za 24. svibnja, dan prije zagrebačkog koncerta.

Prema pisanju Večernjeg lista, pjevačica će odsjesti u hotelu Sheraton te će u hrvatskoj metropoli biti do srijede ujutro, a zatražila je da joj se tijekom utorka organizira razgledavanje grada.

Iako je velika glazbenica, Macy nije imala posebne prohtjeve i želje. Od organizatora je zatražila samo dvije stvari, a to je da joj garderoba bude ukrašena sa stotinu bijelih ruža te da joj se osigura dovoljno mirisnih svijeća. Od hrane i pića je naručila veliku količinu voća i povrća te dvije vrste pjenušca.

Zanimljivo je da je do koncerta u Lisinskom ostalo još samo pet dana, a prodane su samo dvije trećine karata. Preciznije, u srijedu poslijepodne u prodaji je ostalo još 747 slobodnih mjesta, što znači da bi dobar dio dvorane mogao biti prazan, budući da Lisinski ima kapacitet od oko 1800 mjesta.