Glazba SJEĆATE LI JE SE?

Sprema se veliki povratak zvijezde 80-ih

Koncert koji će Doris Dragović 29. listopada održati u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog oduševit će sve njezine poklonike koji godinama čekaju da nekadašnja kraljica Torcide ponovno stane pred publiku

Osim što će ovim koncertom obilježiti svoj jubilej, on ima i humanitarni karakter - prihod od koncerta namijenjen je dječjoj bolnici u Klaićevoj za kupnju respiratora na Odjelu intenzivnog liječenja.

Doris je u intervjuu za Jutarnji list objasnila zašto se povukla sa scene. 'Prije svega bio mi je potreban odmak od epicentra, nekako mi se činilo da u poplavi nevažnoga gubim važno. Bio mi je prijeko potreban povratak u smislu kako poziva tako i onoga što jesam', rekla je Doris i dodala kako joj je lakše pjevati nego pričati pa je to razlog zašto je nema u javnosti.

Osamdesetih i devedesetih Doris je žarila i palila, no došla je potreba da se smiri.

'Kada dođete u neke godine, postane jako važan taj vlastiti izričaj. Prije svega ste odgovorni sebi pa tako i manje spremni za kompromise. To je proces koji je počeo još na albumu 'Malo mi za sriću triba', prije više od desetak godina, i traje i dalje', kaže pjevačica kojoj godi što ima veću privatnost nego nekada.

'Danas bi mi bilo vrlo teško nositi se s takvom vrstom pritiska jer to jest napor, a tada, u mladosti, to je bilo normalno stanje. Privatnost u ovim godinama ima sasvim drugačiju važnost i potrebna mi je da bih dobro funkcionirala i kao čovjek i kao umjetnik', rekla je za Studio.
213049,195168,176995,198290
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više