Glazba NAGRADNJAČA

Vrtuljak klub vrti dječji svijet

  • Autor: tportal.hr
  • 16.10.2012 10:23:17
  • 9.10.2012 12:56:42

Nakon mnogih albuma i koncerata domaćih i stranih izvođača, izdavačka kuća Menart odlučila je proširiti svoj katalog te podržati šarmantan projekt za djecu u svom prvom dječjem izdanju u kolekciji Menart Kids. Prvo Menart Kids izdanje je autorski projekt Vrtuljak kluba. Radi se o veseloj i domišljatoj ekipi iz Dubrovnika, a njihove pjesme poučnog karaktera namijenjene su djeci predškolskog uzrasta.

Vrtuljak klub kroz svoje autorske pjesme mladim slušateljima nastoji ponuditi širok spektar glazbenih stilova koje povezuje ljubav prema onome što rade. Na ovaj način djeca imaju mogućnost prošetati morem glazbenih kombinacija i napredovati slušajući glazbu kao što napreduju čitajući knjige.

Vrtuljak klub svaku pjesmu zaokruži metodom dramske interpretacije, educirajući djecu o motivima koji su ga inspirirali. Uz pomoć svog prijatelja Flokija, psa Dalmatinca, članovi Vrtuljak kluba vas vode na put oko svijeta mašte!

Najmlađa publika već je oduševljena glazbeno - plesnim nastupima vesele družine koja u posljednjih nekoliko godina učestalo nastupa na brojnim dječjim i humanitarnim priredbama, a svoj repertoar prilagođavaju upravo najmlađima.

Ovaj jedinstveni bend osmišljen je s namjerom da se djeca glazbeno educiraju kroz ples, zabavu i pjesmu. Na koncertima Vrtuljak kluba djeci se pruža mogućnost da dožive glazbu kao da čitaju zanimljivu slikovnicu.

Vrtuljak klub čine četiri člana:

Srđan Obad-OBO- CRVENI VRTULJAK - autor pjesmica, pjevač, glumac i gitarist
Toni Butigan – TONI - ZELENI VRTULJAK - producent, aranžer, klavijature, bas, sound i back vokali
Oliver Ćosić – OLI – PLAVI VRTULJAK - autor pjesmica, vokal i bubnjevi
FLOKI – Pas Dalmatinac - interakcija sa djecom

Pridružite se facebook grupi Vrtuljak kluba.


Menart i tportal.hr poklanjaju svojim čitateljima četiri CD-a!
CD su osvojili:

Vlatka Bertić
Karolina Điko
Mirela Matijević Erceg
Tomislav Lebar


Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.

216743,216779,216498,217570
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više